Annonse

5 TING JEG GLEDER MEG TIL!

Heia, fininger! Happy Friday ♥

Det er allerede en uke siden jeg stresset som en gal for å rekke flyet til Spania, og jeg kan mildt sagt si at denne uken har vært blant de jævligste noen sinne. Usikkerheten har brutt oss fullstendig ned, sammen med redselen for å miste en vi er så innmari glad i. Hovedpulsåren til Jon kunne faktisk sprekke når som helst, men nå kan vi omsider senke skuldrene etter en vellykket operasjon. 

I slike stunder får man virkelig satt ting i perspektiv.. Man glemmer alt som faktisk ikke betyr en dritt, og det eneste som gir livet mening, er dem som står deg nær. Familie!

Dette bildet er tatt i sommer – måtte dette gjenta seg hver sommer i mange, mange år ♥

Siden starten på desember har vært langt i fra så hyggelig som jeg hadde sett for meg, tenkte jeg i dag å dele noen punkter med dere, hvor jeg tar for meg fem ting jeg gleder meg til. Nå kan vi jo endelig se fremover, og alt jeg vil er å komme meg hjem, og tilbake til hverdagen. 

♥ Jeg gleder meg sånn til vi omsider lander på norsk jord, og til vi er på vei hjemover til våre hjem i hovedstaden. Jeg lengter etter både Dennis og Fokus, og det skal bli så innmari fint å se dem begge to, og krype inn i kroken til den fine mannen min. Vi har jo litt godt av å savne hverandre innimellom, men ikke når omstendighetene er som de har vært. Gud bedre så deilig det skal bli å komme hjem. 

♥ Når jeg har kommet på plass i heimen, skal jeg gå i gang med julepyntingen, og det er noe jeg virkelig ser frem til. Det kribler i hele kroppen når jeg tenker på duften av jul, tente stearinlys, og julepynt i alle kriker og kroker. I år er det ekstra spesielt siden vi har flyttet inn i den koseligste leiligheten, og både hus og hage skal være julepyntet nå i desember. 

♥ Noe av det kjekkeste med desember er julebord, og både neste helg samt helgen etter, er det duket for julebord med alle de flotte vennene mine. Førstkommende helg blir det julebord i Bergen, og den 19. desember smeller det med jentenes julebord hjemme hos meg. Jeg gleder meg så vanvittig til hyggelig samvær med gode venner, og kan nesten ikke vente til vi alle sitter og skravler, ler og skåler rundt bordet. Hurra!

♥ Jeg gleder meg til å gå i gang med julegavehandelen, og hvert år tar jeg for meg handlingen sent i desember, sånn at butikkene og gatene er julepyntet, og julemusikk spilles fra høytalerne. Jeg shopper alltid alene, og elsker å bruke langt tid på hver eneste gave. Høydepunktet er selvsagt å pakke inn alt jeg har kjøpt – det er jo noe av det koseligste som finnes.. 

♥ Det er nok ikke bare jeg som som gleder meg til julaften, er det vel? Dette er årets mest magiske dag, og følelsen av å stå tidlig opp, for så å tusle inn i stuen og kose seg med julestrømpe og godteri, er ubeskrivelig! Etter altfor mange timer i pysjen på sofaen, er det på tide å gjøre seg klar til selveste julekvelden, og når Søvguttene synger julen inn, må jeg alltid felle en liten tåre. Dette øyeblikket er så vidunderlig! Jeg ELSKER julen!

Så..

Er det noe spesielt dere gleder dere til i desember? Hva står øverst på listen? 

LOVE YOU ALL ♥

 

 

Annonse