Annonse

5 TING JEG GLEDER MEG TIL

Hei igjen ♥

Det er skikkelig vår i luften i dag – deilig! Likevel tilbringes dagen i sofaen som er mitt kontor denne uken.. Jeg solgte nemlig spisebordet før påsken, og hvem skulle trodd at sofakontor kunne være sååå lite effektivt, haha!

Likevel har jeg skrivelyst, og vil i dette innlegget dele hva jeg gleder meg til denne måneden. Jeg blir glad av å lese dette, jeg blir glad av å glede meg, haha, kan man si det på den måten? Og så håper jeg at alle dere som leser disse punktene kan tenke på noen ting dere gleder dere til, som vil gjøre at dere trekker litt ekstra mye på smilebåndet. 

Firenze: Plutselig gikk det opp for meg at jeg skal til vidunderlige Italia. Det er flere år siden jeg var der sist, og det skal bli vanvittig herlig å sette føttene på italiens jord. Denne gangen vender jeg snuten mot Firenze, og hit reiser jeg i samarbeid med IBS. Jeg skal nemlig sjekke ut motestudiet der nede, og jeg gleder meg allerede til å oppdatere dere på en spennende studieretning i et spennende land. Og så Italia da.. Åh.. 

♥ Møte med Redd Barna: Jeg har lenge ønsket å bidra, og det i et større omfang enn å betale et fast beløp hver måned. Jeg har mange idéer og store planer, og i løpet av nærmeste fremtid skal Redd Barna og jeg sette oss ned for å klekke ut noen gode planer og idéer. Jeg gleder meg noe vanvittig til å se hva vi kan gjøre sammen, og jeg ser virkelig frem til å dele de spennende planene med dere.

♥ Girls night out: Jeg tror ikke alle vi jentene i gjengen har vært ute og festet skikkelig sammen siden julebordet i desember, så nå er det virkelig på høy tid med en solid gathering. Førstkommende lørdag er det duket for Ida sin bursdagsfeiring med festglade babes, og neste helg kommer endelig Bettyen tilbake for å bli med på bursdagsfeiring nummer to. To jentefester to helger på rad, altså.. Det er virkelig noe å glede seg til!

♥ Skalldyraften: Noe av det jeg gledet meg mest til da jeg Dennis og jeg bodde i hver sin by, var å komme ned til Stavanger og til en skalldyraften med iskald hvitvin. Det var liksom et fast og superhyggelig rituale vi hadde, og jeg har planlagt en slik aften om ikke lenge. En kveld hvor vi skal kjøpe inn masse ferske reker, krabbeklør, krabbeskjell, salat, spiralloff, sitron og majones. Åh.. Da koser vi oss ekstra mye – lekre skalldyr foran oss, levende lys, og en film som snurrer i bakgrunnen. 

♥ Bloggerne: Allerede på torsdag er det sesongstart, og jeg gleder meg noe enormt til å både følge med på serien og selvfølgelig fortsette å filme. Det som vises på TV er ganske så ferskt materiale, og vi har masse spennede på innholdsplanen. Det er bare til å glede seg, dette her blir helt rått. Haha!

Hurraaaaa for april – Dette kommer til å bli en deilig måned ♥ 

Hva ser dere frem til i de kommende ukene? Er det noe dere gleder dere ekstra mye til?

Nyt ettermiddagen og kvelden. Nå skal vi må middag til mamsen og Jon, og det er også en ting jeg kunne skrevet opp på listen. SOM Jeg gleder meg til å se de fine foreldrene mine igjen. Til å klemme på dem, og ikke minst til å kose litt med Fokus. I kveld blir han med tilbake til Løkka, hurra!

LØØØV ♥ 

 


 

Annonse