5 TING VI MISLIKER MED HVERANDRE!

Solen er på vei opp, og det ser ut til å bli en ganske så flott onsdag. Tenk at vi har kommet oss til 13. februar allerede – plutselig er det mars, og da er faktisk ikke våren så altfor langt unna. Glede!

Vi fikk laget en ny snutt til YouTube i går… Siden det har vært litt mye kliss i det siste, tenkte vi at det var på tide å ta tak i irritasjonsmomentene, haha. Det er nemlig en del ting som irriterer oss med hverandre, og det er jo også sånn det skal være i et forhold, ikke sant? Hvis det ikke er noe partneren gjør som går en på nervene, da er det vel noe som ikke henger helt på greip, eller? Kanskje ikke i starten av et forhold, men etter 6-7 år? Nei da er det ikke bare fryd og gammen, haha.

Vi skal om en liten time suse utover til Alnabru. Dennis skal gjøre et spennende samarbeid som innebærer Go kart, og jeg skal stå på sidelinjen å heie og filme, hihi. En spennende dag på jobben, med andre ord!

Ellers vil jeg bare takke så uendelig mange ganger for nydelige kommentarer på gårsdagens blogginnlegg. Dere betyr hele verden for meg ♥

Stor klem herfra