Annonse

5 TIPS FOR ET SUNT OG SPRUDLENDE HÅR

//Annonse

Hei igjen, darlings.

Nå har jeg kommet hjem etter en koselig liten date med Stine og Mia, og tenkte nå å dele mine beste tips for et sunt, happy og sprudlende hår. Jeg får ofte skryt for manken… Både av venner, men også av frisøren –  det er tykt, sterkt og glansfullt, og jeg må jo ærlig innrømme at det er spesielt gøy å få skryt fra frisører, når jeg behandler håret på måter en frisør mest sannsynlig ikke vil anbefale.

Noen mener jo at man skal bruke en hel formue på produkter, men der er jeg helt uenig! Sorry til alle flinke frisører der ute – jeg vet det er kjipt når vi som egentlig ikke har peiling, synser og sanser rundt altfor dyre hårpleieprodukter. «Det har jo ikke noe å si», sier vi, mens dere sier det stikk motsatte… Men sånn helt seriøst – når det kommer til mitt hår, er det de rimelige produktene som funker best, og håret mitt har aldri vært mer happy enn nå!

IMG_0161

1. VASKE HÅRET SJELDEN

Mitt aller beste tips er å vaske håret sjelden. Vasker man det hver dag blir det fett så ufattelig fort… Det er jo også gørrkjedelig, og i tillegg bruker man jo så mye mer vann enn nødvendig. Jeg vasker håret mitt 1 gang i uken. Av og til sjeldnere enn det, men det snakker vi ikke så høyt om, haha. Et hår som ikke er nyvasket, er hundre ganger enklere å jobbe med og style, og om man ønsker volume en lørdagskveld, bør man holde seg unna hårvasken sånn ca. 2 dager før man skal fjonge seg.

2. SKUMMENDE SHAMPOO OG SUPERDIGG BALSAM

Er det en ting jeg ikke takler, så er det å bruke sånn shampoo som ikke skummer. Jeg vil at det skal skumme som bare juling, slik at jeg virkelig får gitt håret en real vask når jeg først er i gang. Jeg vasker det to ganger etterfulgt av balsam, som jeg lar kose seg i håret i fem minutter før jeg skyller den ut. Unngå balsam i hodebunnen – da blir håret fort fett, og la balsamen først og fremst få lov til å konsentrere seg om tuppene. Jeg synes også det er viktig at produktene dufter helt himmelsk, slik som f.eks. Sunsilk Minerals Superfruit Oil Shampoo eller 4Ever FRESH Shampoo.

IMG_0159

IMG_0147

3. TØRRSHAMPOO & LEAVE-IN

Livets viktigse produkt, haha. Uten tørrshampo er jeg helt fortapt, for dette er et produkt jeg trenger når håret begynner å bli litt fett. I tillegg er en god tørrshampoo et soleklart must når man skal style håret – ingenting gir like godt hold og volume, som når man tilfører litt tørrshampoo. 4Ever FRESH Instant Boost har perfekt størrelse, og kan enkelt bli med meg overalt – denne MÅ jeg ha i samlingen! En leave-in balsam som 10 in 1 fra Sunsilk er også helt genial når man vasker håret sjelden. Man får en umiddelbar oppfriskning, i tillegg til at sprayen både pleier og forebygger slitte tupper. En stor bonus er UV-beskyttelsen, som er noe å rope hurra for nå i sommer.

4. LUFTTØRKING

Hvis man har tid og mulighet, blir håret veldig happy om det får lufttørke seg i stedet for en runde med hårføneren. Håret mitt blir ekstra glatt og fresht om det får lufttørke, men da gjelder det å la det tørke uten å sette det opp i en strikk som gir kjipe hakk og merker.

5. MATVANER

Håret påvirkes av det man stapper i kjeften, og etter at jeg ble mer grønn i matveien, har håret mitt vokst fortere, i tillegg til at det har blitt sterkere. Det ser rett og slett sunnere ut, og slik føler jeg meg selv også. Er man sunn på innsiden, vises det faktisk på utsiden også – spesielt på håret!

IMG_0153

IMG_0168

IMG_0150

Hurra for happy hair og happy hair days! Har dere noen gode hårtips dere vil dele med meg?

Nå skal jeg lage noe middag her i heimen, og deretter legge meg strak ut, UTE. Det er altså 29 grader i Oslo i dag, og det er liksom noe ekstra varmt over 29 varme i hovedstaden sammenlignet med f.eks. SYDEN! Jeg renner vekk, jeg…

Har dere hatt en digg søndag i solen?

LOVE YA’LL ♥

Annonse