Annonse

50 Q&A

Aloooha mine venner ♥

Dere er så fine, bare sånn at det er sagt! Aldri glem det, oki?

Og så over på noe helt annet. Jeg har fortsatt tilgode å svare på andre del av spørsmålsrunden, men da jeg kom over disse 50 spørsmålene på bloggen til Kristina Andersen i dag, tenkte jeg at det kunne være gøy å gjøre det samme. Her får dere svar på ting dere kanksje ikke trodde dere lurte på, så da håper jeg at dette vil falle i smak. 

Alright.. Here we go!

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 

Hehe, jeg tegnet en strekmann som hadde seg med en strekdame, noen krusseduller, tallet 249.999, et telefonnummer, en idé til et blogginnlegg samt et hjerte med Dennis inni. Nå ler jeg høyt, for dette hørtes svært mistenkelig ut. LOL!

2. Hva har du alltid i vesken? 

Jeg bruker sjelden veske, og foretrekker nett eller en sånn kul ryggsekk. Da får jeg plass til mer av det jeg alltid må ha med meg, som kamera, lommebok, day planner, notatblokk, kulepenn, telefon og carmex. Hvis jeg kun skal rundtom på Løkka eller på shopping, dropper jeg veske og putter bankkort og telefon i lommen. Orker ikke bære på noe som helst når jeg mest sannsynlig kommer til å få nok å bære på i løpet av shoppingrunden. 

3. Hva bestiller du på kafé? 

En stor sort kaffe med melk. Er jeg fysen på noe godt bestiller jeg gjerne en gulrotkake om de har! NAM!

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 

Blogg.no naturligvis, i tillegg til nettbutikken. Jeg er også alltid innom magento som nettbutikken er basert på, for å holde en daglig oversikt over bedriften. I tillegg klikker jeg meg alltid innom Belinda sin blogg, og insposider som Weheartit og Tumblr. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Det kommer alltid an på hvordan sint eller lei meg jeg er, men Dennis får alltid høre om jeg er skikkelig sur for noe. Det gjør også de nærmeste venninnene mine, og de er alltid den aller beste støtten man kan ha om ting går skikkelig skeis. Mamma er også en jeg ringer til om noe plager meg, da hun alltid får meg til å se ting fra en annen side samt oppmuntre meg, men jeg synes det er kjekkere å ringe til henne når jeg er superhappy og glad over noe jeg øsnker å dele, fremfor å legge problemene mine over på henne. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?

Jeg kjøpte ny tannbørste nå nettopp, faktisk.. Da vi var på Rema for å handle, og hvis jeg ikke husker helt feil er den en blanding av turkis og lilla. Jeg er veldig sær når det kommer til tannbørster, og kan bli stående lenge bare for å velge den aller fineste. Hvem bryr seg liksom.. Det er en tannbørste, haha!

7. Kan du bytte olje på bilen? 

Hmm.. Jeg kan peile oljen og fylle på ny, men ikke bytte den. Hvem kan sånt egentlig? Er ikke det bare sånn man får gjort på verksted? Hehe!

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Ojoj.. Jeg har alltid elsket dyr, men særlig da jeg var liten. Da kunne jeg til og med ta inn snegler som kjæledyr som jeg fant i hagen, og putte dem oppi plastbokser med masse mose, steiner og grønne planter. Av dyr jeg fikk fatt i på dyrebutikken kan jeg si at jeg har huset både kaniner, en sort og en grå, to mus, en hamster og en tarantell. Sistnevnte ass.. Hvem pokker kjøper en tarantell? Jeg har aldri vært så livredd i hele mitt liv, men likevel bodde den lille jævelen på soverommet mitt i nesten ett år! Jeg hadde også frosk etter en jakt på rumpetroll, og en fuglebaby som falt ut av redet sitt. Ja, og så fikk vi vår første hund da jeg var 13 år.. En chow chow med blå tunge.. SÅ skjønn! Jeg elsket også hester selvom disse ikke kan betegnes som kjæledyr, men jeg var en aktiv hestejente i 14 år!

9. Har du noen piercinger? 

Nei ikke nå lenger, men jeg har hatt i tungen og navlen.. Eller vent litt.. Jeg hadde vel mer piercing i magen, da hun som tok den på meg ikke hadde helt peiling på hva hun holdt på med. Ouch!

10. Norge på sitt beste?

En varm sommerdag i parken med en sekspakning med iskalde Corona og gode venninner, eller i rosehagen i Baroniet i Rosendal. En mer magisk plass finnes ikke, og det er virkelig et favorittsted om sommeren. En sånn magi finner man kun i Norge, og hver gang jeg er der går det virkelig opp for meg hvorfor jeg elsker det vakre og langstrakte landet vårt. 

11. Hva gjør deg lei deg?

Jeg blir skikkelig lei meg når jeg ser eller opplever ensomme gamle mennesker. Gamle mennesker generelt som ikke har det bra gjør meg skikkelig trist, og ingenting er verre enn å høre om at de eldre ikke blir behandlet bra på sykehjem. Gæmlisene fortjener bare det beste, og når jeg ser en gammel mann eller dame på gaten har jeg alltid lyst til å gå bort og gi dem en stor og god klem. Og så vil jeg invitere dem hjem på kaffe og napolionskake. Jeg elsker gamle mennesker og unner dem bare gode ting her i livet. 

Jeg blir også veldig lei meg når jeg ser at sykdommen tærer skikkelig på mamma, og at jeg ser at hun ikke har det godt. Da føler jeg meg så hjelpeløs og fortvilet over at det ikke er noen ting jeg kan gjøre for at hun skal få det bedre. 

12. Hva gjør deg glad? 

Åh! Det er så mye som gjør meg glad.. Det kan være alt fra tørr asfalt, solstråler og fuglekvitter, til samvær med noen jeg er glad i, gleden over noe nytt til garderoben, eller når jeg legger inn en stor ordre på nyr produkter til nettbutikken som jeg selv har designet. Det skal ikke mye til før jeg blir glad, og jeg opplever å være glad mange ganger hver eneste dag!

13. Hva er drømmejobben din? 

Jeg har to drømmejobber, og den ene har jeg nå. Jeg driver eget AS, jeg har lansert eget klesmerke, og blogger på fulltid. Dette har vært en drømmejobb for meg i mange år, og en drøm jeg på et tidspunkt aldri trodde jeg skulle klare å realisere. Jobber man bare hardt nok, kan man søren meg klare alt man vil her i livet!! Den andre drømmejobben er programleder for ett eller annet moro noe på TV! Kanskje jeg klarer å oppnå denne drømmen også på et tidspunkt? Jeg krysser fingrene!

14. Abonnerer du på et ukeblad?

Nei ikke akkurat for øyeblikket, men de gangene jeg har abonnert på magasiner blir jeg alltid litt ekstra happy når bladet kommer i postkassen. Alltid stas med noe annet enn regninger, haha. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 

Hmm.. Snakker vi hva som helst? I såfall var det dagens middag på Rema 1000. Det siste jeg kjøpte til hjemmet var det gule vitrineskapet som jeg er så fornøyd med atte HJELP, og siste tilskudd til garderoben var Coca-Cola t-shirtene fra Bik Bok. 

16. Liker du kinesisk mat?

Jeg elsker kinesisk mat. Jeg elsker mat fra alle kjøkken tror jeg, og er veldig lite kresen i matveien. Nye retter er alltid spennende, og jeg synes det er fantastisk å prøve nye retter på nye restauranter. 

17. Når var du i kirken sist? 

Forrige fredag. Da var jeg i begravelse til bestefaren til Dennis.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 

Det må ha vært Dennis da han kom hjem med blomster etter en helg i Stavanger. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 

Nei, men jeg glemmer aldri da jeg så at min kjære bestemor ble båret inn i en ambulanse etter et stygt fall hjemme i gangen. Følelsen av å se henne bli kjørt til sykehuset var så vond og dramatisk, og jeg var livredd for å miste henne. Ambulanser gjør meg alltid litt uvel og trist, da de er sjelden forbundet med noe positivt. 

20. Hva er det rareste du har spist?

Det må ha vært krokodille som jeg smakte på i Tallinn. Hele settingen var perfekt da vi var på denne restauranten som så ut som et piratskip, og det smakte bedre enn jeg hadde sett for meg. Litt som kylling egentlig – spennende!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 

HE HE! Ingen tid. Det er sjelden jeg fresher meg opp da jeg likevel bare har hjemmekontor, og det er ikke mange sekundene som skal til for å sette håret opp i en dult på toppen av hodet.. 

22. Banner du ofte?

Ja.. Altfor ofte! Jeg prøver å ta meg sammen, men det er så mange ganger jeg liksom føler at jeg mangler et godt nok ord som kan gi et ultimat uttrykk for en følelse. Skjønner dere hva jeg mener? «Det var veldig vondt» blir liksom ikke like vondt som «det var innforjævlig, saaatan så vondt». Haha! Banning er ikke pent, og jeg skal prøve å skjerpe meg. 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

Jeg har aldri holdt ut i telt mer enn en natt, men da jeg var liten var vi faktisk på tur en hel helg hvor vi sov i lavo. Det mener jeg å huske at var en spennende opplevelse, og så må vi jo aldri glemme at jeg faktisk holdt ut i en slags hytte i 3 uker på en øde øy da jeg var med på Robinsonekspedisjonen. Haha!

24. Hvor mange søsken har du? 

Jeg har to halvbrødre og to stebrødre, men mamma har bare meg, og jeg har vel alltid sett på meg selv som enebarn. Skikkelig mammajente, men det vet dere alt om!

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Jeg har bodd to steder.. Bergen og Oslo, men drømmer om å bo et år i utlandet. Aller helst San Diego.. Det hadde vært så magisk!

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 

Hmm.. Det må være beina mine. De har liksom holdt fasongen på tross av vektnedgang og vektoppgang, og beina er det jeg føler meg mest komfortabel med å vise frem, om jeg skal vise litt hud. 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Magen.. Uten tvil magen.. Per dags dato er den kvapsete og slapp. Slapp som faen faktisk, haha! 

29. Er det viktig å feire bursdager? 

JA!! Bursdager er livet.. Jeg elsker å ha bursdag, å feire min egen bursdag, men også å feire alle andre sin bursdag. Det er jo så gøy å gjøre skikkelig stas på bursdagsbarnet, og jeg går alltid til innkjøp av ballonger til enhver bursdagsfeiring. Ballonger er livet! I hvert fall gassballonger. Man MÅ faktisk gi bort gassballonger til de som har bursdag. Punktum!

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?

Jeg har ikke tatt vare på noe, men det har mamma. Hun har nok egentlig tatt vare på altfor mye, og har alltid hatt et stort problem med å kvitte seg med klærene jeg brukte som barn. Det er jo litt søtt da, og så er det veldig gøy å se hva jeg faktisk var iført som knøttliten. 

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 

Det må være det faktum at jeg aldri kan ta meg helt fri. Jeg går ikke én dag uten å blogge, og noen ganger føles det vanvittig irriterende å sette alt til side for å dra opp datan. Samtidig er dette noe jeg har valgt selv, så jeg har ikke lov å klage. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Altfor få glass. Kan tenke meg at jeg ikke drikker mer enn to små glass, og det bør jeg vel egentlig gjøre noe med. Jeg drikker så mye kaffe, og da glemmer jeg å få i meg vann. 

33. Når legger du deg om kvelden? 

Jeg prøver å være i seng til klokken elleve, men er nok aldri under dynen før nærmere midnatt. Og så blir jeg liggende å surfe på tlf. til halv ett cirka, noen ganger lenger. 

34. Favorittfag på skolen?

Det må ha vært gullsmedfaget som jeg fikk teste i 5 uker da jeg gikk på Bergen Yrkesskole som den het den gangen. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være sååå gøy å lage smykker, slipsnåler, og gudene vet hva, og jeg tror jeg aldri har gledet meg mer til en skoletime enn den gangen da gullsmedfaget stor på timeplanen. 

35. Potetgull eller smågodt? 

Begge deler. NAM!

36. Siste filmen du så? 

Fifty Shades Of Grey. 

37. Det mest romantiske du har gjort? 

Hmm.. Jeg er ikke så romantisk av meg, og en hyggelig middag ute er mer enn nok romantisk for meg. Forrige onsdag var Dennis og jeg på date hvor både middag og bowling stod på planen, og det var både fint og romantisk på vår måte. Bowling er faktisk en vanvittig fin paraktivitet. 

38. Den perfekte vertinnegaven er? 

En flaske vin slår aldri feil, ei heller noen freshe og vakre blomster. Skal man gjøre det litt ekstra morsomt kan det være superfunny å gi bort sexleketøy eller noe annet moro fra Kondomeriet, eller noe helt jalla og komisk fra TGR. Små spill og mini-instrumenter kan være en morsom gave som kan være til underholdning utover kvelden. 

39. Hva stod det på den siste SMSen du fikk? 

Hahahahha, nå ler jeg. HØYT! La oss bare si det sånn at Belinda og meg har en veldig intern humor, og den siste meldingen jeg fikk var fra henne. Der stod det følgende: «Kanskje du ska jår d slutt me Dennis å bli sammen me mæ. Mi kan ha åbent forhold.» Sånn skriver vi til hverandre hver dag.. PÅ dialekt. Lyngdalsdialekt. Det er viktig!

40. Har du vært i avisen? 

Ja det har jeg, nå nylig faktisk. I Dagbladet på søndag var en liten kommentar til Valentines Day, og så var det en større artikkel i VG i forbindelse med morsdagen. Da var mamsen og meg på forsiden og greier, og det visste jeg ikke før jeg fikk snap. Da skvatt jeg.. Supersært å se seg selv på forsiden av en av landets største aviser. Haha!

41. Et sitat du liker? 

«Never regret anything that made you smile». Dette har jeg faktisk tatovert på armen, da jeg mener det er et superviktig ordtak som er til evig inspirasjon til å leve livet til det fulle uten. Anger er noe jeg ikke driver med.. Det som har skjedd har skjedd, og fikk det deg til å smile på et tidspunkt er det ikke nødvendig å angre på et senere tidspunkt. 

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

Knall rosa! Og rød! Ja takk begge deler.. 

43. Hvem er forbildet ditt? 

Mammaen min, uten tvil. Hun er min aller største heltinne og en motivator og inspirasjon av de sjeldne. Ingen over, ingen ved siden. 

44. Er du forfengelig? 

Haha, nei.. Dere skulle sett meg på butikken i sted, da skjønner dere hva jeg mener. Da var jeg nemlig iført en joggedress som sikkert burde vært vasket for lengst, håret i en dult med babyhåret stikkende ut over alt, gårsdagens sminke grist litt utover ansiktet og ingen BH. Dette er meg hver dag, så jeg kan vel ikke akkurat si at jeg er så veldig forfengelig akkurat. 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Ja dette bringer meg inn på å bo en annen plass. Som jeg nevner over her kunne jeg virkelig ønske å tilbringe et år i utlandet, men tiden har ikke strukket til på lik linje som økonimien, og tidspunktet har bare aldri passet. Nå er jeg redd for at det er for sent.. Med mindre jeg klarer å få med meg Dennis.

46. Har du vært gift eller forlovet? 

Jeg har faktisk vært forlovet, og hadde alt gått som det liksom skulle gå på den tiden skulle jeg giftet meg den 16. august i 2008. HVOR FORBANNA SJUKT ER IKKE DET??? Takk gud for at det ikke ble noe av. Jeg synes det er altfor tidlig å gifte seg som 21-åring, men det er en helt annen historie.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 

På StyleConnection.no selvfølgelig, haha! Det blir jo litt sånn når man har eget klesmerke, men klær og tilbehør jeg ikke får kjøpt i egen butikk, finner jeg som regel på H&M, eller i utlandet. Jeg liker best å shoppe utenfor Norge og aller helst på Urban Outfitters!

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 

Hmm.. Jeg føler meg vel egentlig ung for alderen, og det kan kanskje ha noe å gjøre med mitt sprudlende syn på livet og fargerike og kanskje litt barnslige stil. Jeg mener selv at livet så vidt har begynt, og jeg gleder meg så inderlig til fortsettelsen. Jeg skal aldri alder spille noen rolle i noen som helst setting, for in the end er alder bare et tall. Jeg gjør akkurat det jeg vil når jeg vil, uavhengi av hvor ung eller gammel jeg er. 

49. Hvilke uvaner har du? 

Jeg kommer alltid for sent og dette er min aller største uvane og dårlige egenskap. Jeg klarer bare ikke beregne tiden, og må være født 10 minutter for sent. Jeg prøver å forbedre meg, for det finnes ikke noe mer irriterende enn personer som aldri klarer å være tidsnok. 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Da skal jeg spise middag som Dennis står og mekker as we speak. På menyen i dag står spagetti, ikke så himla spennende akkurat, men guuuud så yummy. Vi er noen suckers for spagetti nemlig, så nå gleder jeg meg skikkelig. 

Nyt kvelden, verdens beste lesere. Måtte den bli like fin som dere ♥

Annonse