Annonse

50 TING SOM GJØR MEG GLAD!

Happy FriYAY, godtfolk ♥

Jeg åpnet øynene klokken 7, men klarte ikke å komme skikkelig i gang før klokken nærmet seg 9. Da fant jeg frem alt av hjelpemidler for en ekstra effektiv og strukturert fredag, som ukeplanen min og make-it-happen-blokken. Jeg er avhengig av å ha en blokk eller ark med meg til enhver tid, slik at jeg alltid kan skrive ned ting jeg må huske å gjøre – uten dette hjelpemiddelet er jeg helt lost, haha.

Mens jeg satt der på kjøkkenet og knipset litt bilder, kom jeg til å tenke på hva som gjør meg glad. Jeg kom også til å tenke på at jeg skrev et slikt innlegg i fjor, og at det ville være perfekt å reposte denne listen på en deilig fredag – en liste med hele 50 punkter. Jeg har gjort et par endringer, og nå ser listen slik ut:

1. En nyvasket leilighet, ordning og reda. Det er så deilig med en ryddig og fresh crib.

2. Fargerike, friske blomster i alle rom. Planter generelt gjør meg glad, og hadde det bare vært opp til meg, hadde hele cribben vært en jungel, haha.

3. En varm og god kopp kaffe på morgenkvisten.

4. Å sovne til lyden av regnet som høljer ned utenfor – den lyden er faktisk ganske magisk.

5. Morsomme snaps på Snapchat. Det finnes få ting som er mer underholdende! Snapchat generelt gjør meg glad, spesielt siden jeg superenkelt kan kommunisere med dere.

6. Duften av nyklippet gress på en sval sommerkveld, aller helst kombinert med lyden av en gressklipper i det fjerne.

7. Når jeg finner unike gjenstander i diverse butikker. Gjerne julepynt i alle regnbuens farger. Jeg glemmer aldri hvor sjukt happy jeg var da jeg fant den ganske så utradisjonelle julepynten i Spania for et par år siden, haha. Verdens fiiiineste julepynt, spør du meg!

8. God mat og et godt måltid. Mat gjør meg glad.

9. Nrk Jazz eller P8Pop, haha. Disse radiokanalene er livets kanaler, og jeg blir alltid glad når digg jazz eller sprudlende 80’s musikk strømmer ut gjennom høyttalerne i bilen.

10. Siden vi er inne på musikk… Musikk gjør meg glad, og det beste er når du kommer over en ny låt som umiddelbart blir en favoritt. For to år siden, da vi var i Las Vegas, hørte jeg den gode gamle Escapade av Janet Jackson for første gang, og sangen gjorde meg så forbanna glad at jeg både sang og danset hver eneste gang jeg hørte den – og det gjør jeg fortsatt…

11. En god, varm og lang klem.

12. Mamma. Mamma gjør meg glad – hun er den beste jeg vet!

13. Samfunnsengasjement. Jeg blir så glad både av å selv engasjere meg, men også når jeg ser at venner, bloggere, kjente og ukjente engasjerer seg.

14. Juleforberedelser er noe som gjør meg ufattelig glad. Julemusikk, julepynt, julebakst, julefilmer, julemat og julesanger – I want it all.

15. Casino og gambling! He he… Ikke sånn heavy gambling, men jeg blir latterlig glad når jeg putter en par hundrelapper på en slotmaskin, for så å vinne.

16. Reise, reise og atter reise. Jeg elsker å reise, og blir så ubeskrivelig glad når jeg reiser rundt i verden. Det kan være hvor som helst, så lenge det innebærer å pakke en liten bag eller en koffert, og en flybillett.

17. Når jeg tilfeldigvis tar en tur til Plantasjen, for så å finne ut at de har 50% rabatt på alle grønne planter. Altså… DA blir jeg så forbaska glad, haha.

18. Gode samtaler med mine fantastiske venner gjør meg glad. Jeg blir så lykkelig når vi tilbringer kvalitetstid sammen, både når det gjelder en chill kveld hjemme hos en av oss, eller når vi danser oss gjennom en sprudlende lørdagskveld. Gode venner er ALT!

19. Et nytt og fresht bakgrunnsbilde på telefonen.

20. Å våkne til solskinn uansett årstid. Herlige solstråler som skinner inn vinduet bringer smilet frem og gjør meg glad.

21. En real og romantisk datenight med den fine mannen min. Jeg blir så glad når vi sitter på hver sin side av bordet og prater sammen, mens vi nyter et deilig måltid og god vin. Romantikken lenge leve!

22. DERE! Jeg blir også ufattelig glad når jeg leser kommentarene dere skriver, både her på bloggen, på Instagram og på Facebook. Jeg setter så uendelig stor pris på engasjementet deres, og at dere motiverer meg til å blogge for resten av livet. I hvert fall i noen år til, haha.

23. Farger! Farger på klær, farger på ting, farger i leilighet og farger på veggene. Freshe farger gjør faktisk livet bedre, og bidrar til happiness i hverdagen.

24. Rosendal! Men det kom vel ikke som et sjokk, hehe.

25. Dyr – jeg elsker dyr, hester, hunder, fugler – you name it. Jeg er og blir en dyrevenn, og lengter etter et firbent tilskudd i familien!

26. Frisk sangria på en varm sommerdag i Spania, gjør meg også sjukt happy. Nam, naaam, naaaaaam! Jeg blir glad av Spania generelt. Jeg er så glad for at mamma og Jon kjøpte leilighet i nydelige og sjarmerende Albir, slik at vi hver eneste sommer har muligheten til å tilbringe tid på «hytten» sammen med familien. Det er noe helt spesielt og ganske så magisk å feriere med foreldre – jeg elsker det!

27. Å skrive lister. Lister er LIVET!

28. Å nå et mål.

29. Kosekveld i såffan med serier som snurrer på TV’n.. Da koser jeg meg gløgg!

30. En lang og lazy søndagsmorgen iført koseklær…

31. Positive tilbakemeldinger på en jobb jeg har virkelig gjort meg flid med. Det føles så godt å få skryt noen ganger… Så motiverende!

32. Når jeg påvirker i riktig retning… Jeg gjør så godt jeg kan for å være et godt forbilde for dere der ute, og når jeg når frem og faktisk får dere til å heie på dere selv, blir jeg oh! so happy!

33. Når jeg gjør noe godt for andre. «Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad» , er det jo noe som heter, og det kan jeg så absolutt skrive under på. Dette gjelder alt fra å hjelpe flyktninger, til å f.eks. hjelpe en eldre dame over gaten. Å gjøre noe for andre føles så ufattelig bra!

34. Festivaler gjør meg glad. Det er noe helt magisk over å høre på god musikk med et knippe digge venner, mens du danser og sipper på en kald øl. Hurra!

35. Matlaging er noe jeg har fått så vanvittig sansen for etter at jeg gikk over til en vegansk livsstil. Nå er det gøy å leke seg på kjøkkenet, og jeg koser meg alltid glugg ihjel når jeg prøver ut nye oppskrifter.

36. En weekend getaway, en stor og myk hotellseng, og lazy mornings blandt kritthvitt sengetøy. Max kos!

37. En ny, fresh leppestift og en ny neglelakk.

38. Når jeg ser tilbake i bloggarkivet eller på gamle bilder, og mimrer over alt jeg har gjort og opplevd. Det er så koselig å reise tilbake til fortiden, ved hjelp av bilder og hyggelige minner.

39. Lille Jax!

40. Roadtrips, både i inn- og utland. Det er noe fantastisk over å sette seg bak rattet, fyre opp volumet mens favorittmusikken spiller, og bare kjøre.

41. Å le så mye at det verker i magemusklene.

42. Blogging – spesielt når jeg skriver innlegg med mening, som faktisk når ut! Jeg blir så glad når jeg kan utgjøre en forskjell med mine blogginnlegg. Jeg må også legge til at dere gjør meg glad. Jeg setter så enormt stor pris på dere, verdens beste blogglesere.

43. Snø som laver ned i desember…

44. Følelsen av å komme i mål med diverse gjøremål. Det er også latterlig digg å kunne skrive «betalt» på bunken med regninger som har stablet seg opp gjennom uken som har gått.

45. Når jeg finner motiver jeg bare MÅ ta bilde av, og som jeg deretter kan dele med dere. Hjelpes som jeg gleder meg over fotografering og publisering.

46. Sand mellom tærene i solnedgang.

47. Rødvin.

48. Fuglekvitter – det er så vakkert!

49. En god frokost på balkong eller uteplass. En god forkost i sengen er også gull!

50. Gatemusikanter! Jeg blir så glad når de tropper opp med både gitar og trekkspill, og kanskje en fin sangstemme? Da koser jeg meg så til de grader.

Jeg er forøvrig på plass i sjappa, og står her både i dag og i morgen fra klokken 11.00 – 16.00. (Adresse: Thorvald Meyers Gate 85) I kveld blir det filmkveld med mannen, men først skal viktige arbeidsoppgaver utføres før jeg tar helg. Nyt dagen så lenge, skjønne venner, og del gjerne hva som gjør dere glad, her i kommentarfeltet ♥

Smask

Annonse