6 FANTASTISKE REISEMÅL

Jeg er stadig på jakt etter nye, spennende reisemål, og selv om jeg har noen favoritter jeg alltid drar tilbake til, har jeg store planer om å skvise inn noen destinasjoner som jeg ikke har besøkt tidligere. Her er seks reisemål jeg drømmer om…

CUBA: Jeg har nevnt Cuba ved flere anledninger her på bloggisen, og nå begynner det å bli dags for å legge planer og booke noen billetter. Det blir ikke i år, men kanskje i 2019? Kanskje bryllupsreise, til og med? Cuba har en historie som inget annet land. Fra Cristoffer Columbus første besøk, til den kalde krigen og den kommunistiske revolusjonen, og det er i grunn umulig å ikke la seg begeistre av dette reisemålet – et reisemål som fenger med sin historie og kultur, farger, smaker, rytmer, og smaker. I tillegg er en reise til Cuba som en reise i en tidsmaskin – jeg bare !

TEL AVIV: Hvor kult er det ikke at Israel er landet i verden med den høyeste prosentandelen veganere globalt!? Dette i seg selv gjør at Israel har kommet inn på min liste over steder som skal besøkes før jeg takker for meg, og Israel som reisemål virker rett og slett som et ubeskrivelig spennende reisemål! Er det noen av dere som har vært der, og som vet når på året man bør reise dit?

SANTORINI: Santorini er vel en av de mest romantiske stedene i verden, eller hva? I tillegg er det her man opplever noen av de aller, aller vakreste solnedgangene, og jeg kjenner det får sommerfugler i magen av tanken på en date night med denne utsikten, men han jeg elsker aller høyest!

BURANO: Burano – den fargerike perlen i Italia, og en destinasjon jeg er helt nødt til å oppleve. Den lille øyen er faktisk kåret til en av verdens mest fargerike steder, og et besøk vil gi en 100% happy-garanti. Jeg ser for meg at det må føles på grensen til uvirkelig å besøke en øy som dette hvor båt er det eneste fremkomstmiddelet. Ingen biler – tenk det!? Ingen veier, bare kanaler og trange smug. Jeg elsker det!

MARRAKECH: Jeg forelsket meg fullstendig i Marokko da vi var der på surfecamp for noen år siden, og har siden den gang drømt om å oppleve enda mer. Marrakech er spennende – så fargerikt og vidunderlig annerledes. Å se solnedgangen over Marrakech er visst verdt turen alene. Hele byen blir rosa og alle farger blir forsterket – dette må jeg oppleve!

POSITANO: Denne lille byen ser ut som et postkort i seg selv – hvor husene klamrer seg fast langs bratte klippevegger som stuper rett ned i havet. Er det en by i verden med sjarm, så er det denne – bare se på det her! Italia er generelt fantastisk, men en tur til Positano vil uten tvil by på en uforglemmelig opplevelse. Helt magisk!

Hvis du fikk reise akkurat hvor du ville i dette øyeblikk, hvor ville du dratt? Det er så spennende å høre om deres drømmereisemål ♥

Smask