Annonse

6 TING JEG VIL GJØRE I VÅR

Hallo, mandag. Du er en kjip jævel, ass…

Hallo, fininger! Jeg har aldri likt mandager – det vet dere alt om, og selv om jeg burde starte ukens første blogginnlegg med en litt mer motiverende og positiv innledning, klarer jeg dessverre ikke å legge skjul på at jeg er litt tappet for livsgnist om dagen. Jeg klarer liksom ikke helt å sette fingeren på hva det er, men noen ganger er man jo rett og slett bare i dårlig humør. Og vet dere hva? Det er helt greit! Det er greit å ha en downer – jeg tror faktisk det er litt sunt også… Det er sunt å ha det dritt, for da setter men jo så mye større pris på de skikkelig gode dagene. Jeg kan også melde om enda mer snø i hovedstaden. Det vil seriøst ingen ende ta, og hvis det fortsetter sånn som dette, vil seriøst snøen bli liggende til langt ut i mai.

Anyways… Jeg skal prøve å vinkle denne posten over til noe positivt, og tenker derfor å dele en liten liste med dere, som inkluderer ting jeg vil gjøre i vår. Det er så viktig å se fremover når man er litt deppa, og så er det jo så herlig å glede seg til noe. Den følelsen er fantastisk!

1. BLOMSTER: Jeg er som regel flink til å sørge for at jeg alltid har friske og fine blomster i hus, men i vår skal jeg være enda flinkere til å handle med meg de nydeligste buketter, og sette vaser med flotte blomster i både stue, gang og på soverom. Blomster gjør virkelig noe med humøret, og er det noe jeg liker skikkelig godt, så er det å plukke med meg fargerike herligheter fra blomsterbutikker eller blomstermarkeder. Jeg gleder meg også noe vanvittig til jeg kan begynne å plante utenfor – det er faktisk ett av vårens store høydepunkt!

2. REISE: Vi elsker å reise – det er vel ingen hemmelighet, og i vår drømmer jeg om en weekend-tur til en av de vakre storbyene i Europa. Dennis har ikke vært i Paris, så kanskje vi skulle tatt en skikkelig romantisk tur til en av verdens mest romantiske byer? Praha er jo også en av våre favoritter, og det ville vært fantastisk å reise tilbake! Eller kanskje en tur til Budapest for å besøke Morten, som studerer der? Åh, jeg drømmer meg bort! Har noen av dere noen andre storbyer å anbefale?

3. DATE: Dennis og jeg har egentlig en avtale om at vi skal ha én date i uken, som skal foregå utenfor husets fire vegger. Det er liksom noe med det å komme seg opp av sofaen, freshe seg litt opp for hverandre, komme seg ut av huset, og nyte hverandres selskap uten forstyrrende elementer som TV, telefon eller Mac. Før jul ramlet vi tilfeldigvis innom TXOTX, som ligger rett bak Schoushallen – bare noen minutters gange fra oss. Og fy flate så herlig det er her! Deilig og lun stemning, med dempet beslysning og masse levende lys, samt et fantastisk utvalg av øl! Vi skal gå inn for å ta turen innom her litt oftere, og i tillegg oppsøke nye, herlige perler i Oslo, vi ikke har testet ut tidligere.

4. SHOPPING: Jeg elsker å dra på vintage-shopping, og i vår vil jeg sprite opp garderoben med noen vintage skatter fra både utlandet, og fra den fine byen vår. En av mine favoritt vintagebutikker (Velouria Vintage) ligger jo ikke langt unna, og hver gang jeg stikker innom, finner jeg alltid noen nye tilskudd til garderoben.

5. CAFÈ: Å sitte ute på café med gode venner, en kopp kaffe eller et glass vin, er uten tvil superhyggelig. Det betyr så mye å komme seg ut litt – få litt miljøforandring, rett og slett, og hygge med fine folk og gode samtaler. Å sitte ute når det begynner å bli varmt i luften er jo så deilig, og i vår skal jeg være flinkere til å avtale lunsjavtaler med venner og kolleger på utendørs café.

6. TRENE: Oj oj oj, dette punktet kommer vel som et like stort sjokk på dere som på meg selv, haha. Trening er et ord som svært sjelden har blitt nevnt på denne bloggen, men nå er det på tide å ta noen grep. Jeg sitter altfor mye i ro, og hvis jeg skal ta vare på helsen, MÅ jeg faktisk begynne å bevege meg litt. Målet er en liten tur et par ganger i uken – ikke noe mer. Jeg har sagt opp medlemskap på SATS, for jeg vet jo at jeg aldri kommer til å sette mine føtter på et treningsstudio igjen, selv om jeg gjentatte ganger sier at; «NÅ skal jeg begynne å trene» . Jeg må bare innse at trening på studio ikke er noe for meg, og at jeg vil trives mer med en tur ute i det fri, eller litt lett jogg på tredemøllen som Dennis insisterer på at vi skal kjøpe, haha.

Hva har du lyst til å gjøre i vår? Er det noe gleder deg litt ekstra mye til?

Suss og klem ♥

Annonse