Annonse

6 TING JEG GLEDER MEG TIL i 2017

Hallaisen mandag, hallaisen fine venner ♥

Jeg holder butikken stengt i dag for å komme á jour med andre viktige arbeidsoppgaver, og for å få livet mitt litt på plass. Det er for å være helt ærlig litt kaotisk om dagen, med mange løse tråder og utfordringer som må løses. I tillegg holder jeg på med en ny video i samme sjanger som «NEI, det er for faen ikke normalt» som skal ut på bloggen i løpet av ettermiddagen. Jeg er rett og slett ganske frustrert om dagen… Jeg er oppgitt, lei og forbanna, men før jeg raser fra meg på video, tenkte jeg at det ville være fint med et skikkelig positivt innlegg, haha.

I dagens første post tenkte jeg altså å liste opp hva jeg gleder meg til, og slike oversikter og lister som dette her, vet jeg jo at dere er begeistret for.

Så… Her er 5 ting jeg gleder meg til i 2017!

1. KJÆRESTETUR: Førstkommende helg skal julegaven min fra Dennis innkasseres. Til jul fikk jeg nemlig en romantisk getaway til en hemmelig destinasjon, men jeg har nå fått greie på hvor vi skal. Det var nemlig best sånn da denne turen faktisk krasjet med Miami som jeg gav til Dennis, så vi ble nødt til å endre en av reisene. Vi valgte å endre avreise til Miami da det var det billigste, og til helgen går turen til fantastiske Praha.

Åh! Jeg gleder meg så ufattelig mye til denne turen med den fine mannen min, og det som gjør denne destinasjonen ekstra spesiell for oss, er at det var hit vi reiste på vår første kjærestetur. Jeg glemmer aldri hvor innmari fint vi hadde det, og sånn skal det bli i helgen også. Romantikk, vin, avlsapping og kjærestetid – akkurat hva vi trenger ♥

Har dere noen gode Praha-tips dere vil dele med oss?

prague-winter-pink-sky-2

2. Å BLI «TANTE»: Tenk at en av mine aller beste venninner skal få baby i mars – den førse i jentegjengen her i Oslo. Stine, min kjære forlover, skal bli mor, og det er veldig stort for oss alle sammen. Vi har jo ikke akkurat vært de ivrigste når det kommer til bebiser og den slags, men dette blir nok snudd fullstendig på hodet, med det samme vi får møte vennegjengens lille prins. Jeg kjenner at jeg gleder meg så ufattelig mye til dette her, hve vet – kanskje jeg får lyst på unger sjæl? Hehe ♥

baby

3. KARRIERE: I 2017 skal jeg gi jernet, og gjøre ALT jeg kan for å nå mine mål. Jeg har masse på agendaen, og ett av punktene er å åpne butikk i både Bergen og Stavanger. Wææææ! Det er ikke helt utenkelig at dette er noe som kommer til å skje i 2017 om jeg jobber på som pokker, og jeg gleder meg stort til å få full kontroll, og til å ta businessen til nye høyder.

Jeg jobber aktivt med å bli et mer strukturert menneske med bedre kontroll, og jeg ser virkelig frem til å se resultater av en skjerpet Gjelsvik. Frem til nå har jeg nemlig hatt altfor mange jern i ilden på én gang, og det har slitt meg fullstendig ut. Det skal også bli ekstremt kjekt å designe flere spennende styles, og kunne tilby herlig galskap i et relativt kjedelig og fargeløst mote-Norge.

571707-9-1422700654694-2

4. SKATTEJAKTEN: Selv om jeg gruer meg litt til å være såpass mye på sjøen og i båt, gleder jeg meg ubeskrivelig mye til dette vanvittige eventyret jeg snart legger ut på. Jeg gleder meg til å se mer av vårt vakre og langstrakte land, og ikke minst til å møte mange spennende mennesker. Jeg skal oppleve plasser jeg aldri trodde jeg noen gang ville få sjansen til å besøke, og det i seg selv er en vidunderlig tanke.

Nå er det ikke så altfor lenge igjen, og dere kan allerede nå lade opp sammen med oss på Skattejakten.LIVE på Facebook. Kanskje dere har noen tips til skatter? Eller kanskje dere rett og slett er keen på å komme om bord i båten vår? Let us know ♥

005746_Christian-Bothner_www.nordnorge.com_Moskenes-2//Foto: fjordtravel.no

5. PLANLEGGE BRYLLUP: Nedtellingen har startet, og nå er det under halvannet år til Dennis og jeg skal gi hverandre vårt JA. Vi har enda ikke kommet skikkelig i gang med planleggingen – det eneste vi vet er at bryllupet skal stå på Ibiza i april 2018, men så stopper det liksom der, haha. Vi har en helsikens jobb foran oss, og i løpet av de neste to månedene skal dato være satt, og «save the date» – invitasjoner sendt ut. Snart er vi mann og kone, er det ikke sjukt?

o-WEDDING-PLANNING-facebook-2

6. KAMPEN MOT KROPPSPRESSET: Jeg gleder meg til å fortsette å kjempe, og til å i hvert fall prøve å få alle der ute til å innse at de er gode nok akkurat som de er – helt ekte og helt naturlig. Jeg ønsker faktisk å reise rundt på alle landets skoler å holde foredrag… Dette her er så forbanna viktig, og dere trenger alle å høre at dere er fantastiske og unike, og at kropp og utseendet ikke betyr en damn shit i det store bildet. Jeg har så mye jeg vil si og så mange jeg vil si det til, og jeg vil si det NÅ!

you-are-good-enough-2//Foto: thesleuthjournal.com

 2017, ass… Dette skal bli et bra år! Og den eneste som kan få dette året til å bli bra, er meg selv. Let’s do this!!

Er det noe dere ser frem til i 2017? Noe dere gleder dere ekstra mye til?

Sees senere, fininger ♥

Annonse