60% BRASILIANSK?? DNA-TEST VOL.2

Annonse

Bestill din DNA-test HER! Koden KRISTINGJH gir deg GRATIS frakt!

Woohooo! Jeg blir helt varm i hjertet mitt, for nå tenker jeg i grunn bare tilbake til SnikkSnakk med min kjære Belinda! Åh – husker dere? SnikkSnakk var livet! Og da jeg var i Kristiansand, benyttet Belinda og jeg anledningen til å sette oss opp foran kamera for å skravle i vei, og for å få Belinda til å ta DNA-test, haha. Dette er noe hun har drømt om å gjøre lenge, så nå blir det spennende å se hvilke etniske røtter hun faktisk har, juhuuu!

Husk at du får GRATIS frakt ved å oppgi koden: KRISTINGJH og du bestiller kittet ditt HER!

MyHeritage kan også gavepakke kittet om du tenker å gi det bort i julegave, slik at du slipper å tenke på dette selv – genialt!

Dennis har akkurat dratt på besøk til en kompis, og jeg skal nå pynte enda mer til jul. Dere har kanskje sett den nye julebyen min på instastory, som jeg har fått arve av den fantastiske bestemoren til Dennis? Den er så fin at jeg feller en tåre når jeg ser på den, og gjett om jeg gleder meg til å vise dere den i et eget innlegg. Her snakker vi julemagi!

Er tirsdagskvelden bra ellers? ♥