Annonse

7 DAYS COUPLE CHALLENGE

Yo, darlings ♥

Føkk 30 days challenge hvor dagene består av å dele døll informasjon om hvilke sanger du liker best og hvor mange sko du har. Det er på tide å ta challengen til et heitere nivå og inkludere mannen, damen eller fuck buddyen! Vi snakker den ultimate 7 days challengen som vil gjøre uken hakket mer romantisk, heit og deilig!

Inspirasjonen er hentet for flere uker siden da jeg mottok en pakke med boksershortser som jeg skulle gi til Dennis. Hver og en med en påfestet lapp med et lite budskap eller en slags oppgave, og idéen var liksom at Dennis skulle ta på seg en boxer hver dag, og utføre oppgaven som stod skrevet på lappen. Budskapet var kanskje i mildeste laget, men passer meg likevel midt i blinken. Vi har piffet den opp en liten tanke, og på mandag går vi i gang til min store glede. Uken etter er det min tur til å gjøre det lille ekstra, og dette er søren meg et fantastisk lite tiltak for å huske å sette litt ekstra pris på hverandre i hverdagen. 

Alright.. This is how it goes!

MANDAG:

Kun iført boxer overrasker du kjæresten din med frokost på sengen. 

TIRSDAG:

Snik deg inn i dusjen til kjæresten din mens hun/han står og såper seg inn. Prikk, prikk, prikk.. 

ONSDAG:

Stå klar med en fin bukett med blomster til din kjære når hun kommer hjem fra jobb. Er det til han, stå klar kun iført undertøy med en sekspakning med iskalde pils.

TORSDAG:

Tenn stearinlys på soverommet og gi kjærleiken en deilig massasje iført ingenting.

FREDAG:

Lag middag, kjøp inn vin, fyr i gang gode gamle klinelåter på full guffe, og ta en dans med din kjære etter en sexy dessert. 

LØRDAG:

Ta kjæresten med på pubcrawl. Del gode historier over bordet, bli tipsy og smågal, dans som rockestjerner på byen, og avslutt kvelden med en heit kjappis på dass. HE HE! Det er faktisk heitere enn det høres ut som! Ulovlig hett!

SØNDAG:

Server kaffe, iskaldt vann og ibux på sengen. Bli liggende der i het omfavnelse hele dagen og forlat den ikke før det er på tide med mat. Spis take awayen i sengen akkompagnert med en film, og til dessert; en langvarig og deilig akt. Dagen derpå er man redusert, avslappet og rolig, som igjen fører til at man blir litt ekstra giret på sex. Utnytt en bakfull søndag til det fulle.. Hehe! 

Noen som er keen på å joine eller? Wuuuhuuu, jeg er så giret. Dette blir faktisk forbanna gøy, og jeg er sikker på at vi kommer til å bringe frem både smil, feelgood og ekstremt mye latter, og dere? Kom gjerne med forslag til flere oppgaver som kan inkluderes i en slik challenge!

Nå står middagslagingen for tur.. Etter vi har handlet den inn riktignok. Svært lite organisert i matveien her i gården, men vi har som mål å bli flinkere til å kjøpe inn og planlegge. Det får bli en helt annen historie, så da gjenstår det bare for meg å ønske dere en deilig onsdag!

Smask, Klask & Dask ♥

Annonse