Annonse

7 HVITE FAVORITTER!

Yoooo ♥

Hvite, chunky hæler, ass.. Det er så FAB!

Jeg fikk omsider noen hvite herligheter i posten i går, og det var jaggu å tide. Jeg skal innrømme at det tok litt tid før hvite heels vokste på meg, men nå er jeg så stoka at jeg måtte dele begeistringen med dere.

Derfor har jeg valgt ut 7 hvite favoritter som dere ser under her – nummer 1 står i gangen og venter på å bli brukt, og nummer 4 klikket jeg hjem for noen minutter siden. De er jo så billiger også jooo, og da er det ekstra kjekt å shoppe, HURRA!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER (Adlinks)

Nå skal Dennis og jeg hygge med middag hos mamma og Jon, og legge koselige planer for ferien. Vi reiser alle til «hytten» i Spania i slutten av august, og det skal bli sååå deilig med SYDEN og kvalitetstid. Vi gleder oss stort. 

Forresten.. Gjett hvem som skal være med på God Sommer Norge i morgen da? Den fine mammaen min og jeg.. Vi skal snakke litt om sykdommen, hvordan det var for meg å vokse opp med en syk mamma, og hvordan situasjonen var for henne. Tune inn på TV2 klokken 20.00 i morgen, dette MÅ dere få med dere!

Talk later, darlings ♥

SMASK

Annonse