Annonse

7 SMARTE PAKKETIPS

//Deler av innlegget er annonse

Nå begynner jeg å kjenne at reisefeberen sniker seg innpå… Jeg har ikke hatt tid til å tenke over at vi faktisk skal ut på tidenes ferie, og at avreise er allerede i morgen. Det er jo helt sjukt! Skal vi virkelig ut på et 6 ukers langt eventyr om bare noen timer? Helsiken så stilig!

Jeg er godt i gang med pakkingen, og tenkte i den anledning å dele noen pakketips med dere. De aller fleste vet vel egentlig best selv hva som bør og skal pakkes, men jeg har likevel noen lure tips til hva som ikke bør ligge igjen hjemme. Slike tips kan jo alltids komme til nytte…

IMG_1082

Trekantbikini i nøytrale farger – Man har gjerne noen slække topper man ønsker å ta med seg på ferie, som kanskje er dypt utringet i både rygg og under armene. BH’en blir gjerne i overkans synlig, og da er en trekantbikini i nøytrale farger være gull verdt. En slik overdel passer nemlig perfekt til både hverdagstoppen, og den slække partykjolen.

Tørrsjampo/Leave-in produkter – Det er overraskende vanskelig å finne gode tørrsjampoer i utlandet. Jeg har i hvert fall ikke funnet mine favorittmerker når jeg er på ferie, og for en som meg som hater å vaske håret, og som i tillegg mangler volume, er det et absolutt must at tørrsjampo og leave-in produkter er med på tur.

Nå har Sunsilk kommet med en fantastisk nyhet som jeg er så fan av atte hjelp. Denne lille, freshe saken under her, er altså en leave-in balsam med en haug av fordeler. En av dem er at sprayen gir UV-beskyttelse, noe som er perfekt for meg som skal være så mye i solen. I tillegg gjør den bl.a håret lettere å gre, den forebygger slitte tupper, som er en stor bonus for meg, og så demper den frizz. Den sjukt irriterende frizzen, ass. Det er så digg med en spray som faktisk funker mot frizz, og så må vi ikke glemme den deilige duften. Mmmm! Den dufter så godt at jeg egentlig bare vil spraye hele meg inn i med denne balsamen, haha.

Denne her kommer til å bli brukt flittig gjennom disse 6 ukene i bil, og jeg kan virkelig med hånden på hjertet si at dette er et hallelujaprodukt man bare MÅ ha! Love it, love it, looove it!

IMG_1110

IMG_1097

IMG_1104

Lader – Ladere må man aldri glemme, spesielt når det gjelder lader til kamera. Det er så kjedelig å gå tom for strøm, for så å innse at laderen ligger hjemme. I stedet for å ta med 17 ulike ladere til de ulike duppedittene, anbefaler jeg å kjøpe én ladestasjon med justerbare kontakter, for individuell tilpasning til de fleste batterier. En slik sak er helt gull når man er på tur!

Husk også: Adapter

IKEA-klipsposer – Jaddaaa… Disse superlure klipsposene fra IKEA, er helt geniale å ta med seg på tur. Om man har slike poser med seg blir alt bare enklere å holde i system, noe som kan være utfordrende når man er på ferie. Jeg bruker disse posene til alt fra hårstrikk og sminke, til undertøy og ledninger. Disse posene er også super å bruke til pass og dokumenter, samt småting som kodebrikker og kulepenner. Genialt!

Ps. Apropos kulepenn – ta med deg noen kulepenner. Du kommer garantert til å få brukt dem før eller siden!

Ekstra minnekort – Plutselig er macen og ekstern harddisk full, og da kan et ekstra minnekort være midt i blinken, slik at man ikke må drive med panikksletting.

Notatblokk/almanakk – For de av dere som er like lite digital som meg når det kommer til kalender, er en notatblokk og almanakk et must. Selv om man er på ferie, skal planer legges og diverse jobb gjøres – skriv det inn i kalenderen for full oversikt.

Det kan også være fint å legge litt planer for turen, som faktisk skrives ned i boken. Plutselig er uken over før man har rukket over alt man hadde planer om, og da kan en almanakk være et godt verktøy slik at man ikke glemmer steder man vil besøke og attraksjoner man vil se!

IMG_1101

Favoritter – For å unngå å gå på en giga pakkesmell, kan det være lurt å kun ta med seg de plaggene/skoene man virkelig digger.

Man tar som regel med seg altfor mye stasj, og vi kjenner oss vel alle igjen i å ha noen favoritter man går med gjentatte ganger. Si til deg selv at du skal få lov til å ta med deg x-antall topper. Legg dem deretter frem på sengen, for så å halvvere antallet. Da er du nesten garantert å kun ta med deg det du virkelig er keen på å ta med deg. Prøv også å begrense antall sko. 1 par partysko holder som regel!

IMG_1091

Så… Har dere noen tips å tilføye? Er det noe jeg har glemt å tenke på?

*Sommerfuglerimagen* – nå gleder jeg meg max! ♥

Annonse