Annonse

7 STEG FOR EN PERFEKT BARBERING

//Annonse

Yoooo!

Let’s talk about barbering, skal vi? 

Jaaaa det skal vi, for jeg har gjennom mitt samarbeid med Venus fått en del gode tips på veien, som jeg ønsker å dele med dere. Det er så mye mer ved barbering enn man forestiller seg, og ved å gjennomføre disse syv stegene under her, er du garantert en happy hud og en super smooth barbering.

♥ En varm dusj er et must

Håret blir enklere å kutte om det har blitt fuktet med varmt vann – derfor er en kjapp varm dusj det aller beste vorspielet før festen med høvelen. Pass riktignok på å ikke bli stående for lenge i dusjen.. Etter 15-20 minutter vil vannet føre til at huden blir svakt oppsvulmet, som vil resultere i at barberingen ikke går like lett som ønsket.

♥ Gelicious

For å beholde fuktighet i hårstråene bør man påføre en fuktighetsrik barberingsgele, før man går i gang med barberingen. Noen ganger kan det være fristende å bruke vanlig såpe som barberingsgel, men denne kan forårsake knusktørr og flassende hud. 

♥ Velg klokt

Ikke glem å velge en barberhøvel som oppfyller både dine og din huds spesielle behov. Venus har et herlig og bredt utvalg av høvler, slik at du kan finne den som passer perfekt for akkurat deg!

♥ Barber med nytt blad

Ikka la det gå for lenge mellom hver gang du bytter blad på høvelen. Sløve barberblad behandler ikke huden spesielt bra, og ingenting er verre enn å kutte seg på steder hvor man virkelig ikke vil kutte seg. Jeg hadde en gang tidenes uhell «der nede», og blødde som en gal på et tidspunkt jeg absolutt ikke burde blø, haha! Dette var et resultat av en sløv høvel.. Aldri mer, sier jeg bare.. Aldri mer!

♥ Lett touch

En vanlig feil som jeg ofte gjør selv er å barebere for hardt. Jeg har ofte dårlig tid og røsker høvelen over leggene i en fei og altfor hardt. Det sier seg selv at et mykt grep gir bedre barbering og mindre irritasjon, så bruk et så lite trykk som mulig når du shaver deg. 

♥ Det vanskeligste til sist

Noen områder er vanskeligere å barbere enn andre, det tror jeg vi ale kan være enige i.. Hvor mange ganger har man ikke hatt litt trøbbel med å barbere baksiden av knær eller lår, eller rundt anklene f.eks? Anklene er helt pyton å barbere – jeg får aldri med meg alt av hår, men ved å spare disse problemområdene til sist, får barberingsgeleen lenger virketid, som igjen fører til at jobben blir enklere. 

♥ Fukt! Fukt! Fukt!

Det viktigste etter en runde med høvel, er å fukte bena. Smør deg inn med en fet hudkrem eller olje etter barbering for å oppretthode hudens naturlige fuktighet, og for å holde huden myk, smidig og blank.

Da er det bare til å finne frem høvelen og sette i gang.. 

Det er få ting som føles så godt som noen nybarberte og supermyke legger, og jeg vet i hvert fall at Dennis ble fornøyd da jeg krøp inntil han med glatte legger, fremfor stikkende hår som irriterte vettet av han, haha!

Talk later ♥

Annonse