7 TING JEG SKAL GJØRE I MAI

Steike ta – jeg var oppe klokken 6 i dag morges, og det er faktisk i tidligste laget, ass. All respekt til dere som står opp såpass tidlig hver eneste dag – herregud dere er jo maskiner hele gjengen. Jeg kom meg opp av den varme, digge sengen til slutt, og dro deretter nedover til TV2. I dag gjestet jeg nemlig Nyhetskanalen, i forbindelse med SVs forslag om å forby reklame for kosmetiske inngrep. HURRA, sier jeg! Mer om dette litt senere når jeg har bittelitt bedre tid. Jeg har nemlig hundre ting på planen i dag, og blogger nå for harde livet, før jeg suser videre til neste avtale.

Siden det skjer så mye hyggelig i mai, tenkte jeg å avslutte denne arbeidsuken med et innlegg hvor jeg lister opp hva jeg skal denne måneden. Mai er en skikkelig deilig måned – våren er her, det blir varmere i luften, og man får for første gang på mange måneder en skikkelig forsmak på sommeren. Gresset blir grønnere, asfalten tørr og varm, og duften av grill er hverdagskost – jeg elsker det!

1. Cherry blossoms: Nå begynner omsider de vakre kirsebærblomstene å springe ut, og i mai skal jeg tusle rundt i hele Oslo på skattejakt etter de fineste rosa blomstene. De er så ubeskrivelig vakre, og jeg gleder meg til å ta masse bilder av dem – håper dere er klar for rosa feelgood helt frem til juni, haha.

2. Road trip: På fredag neste uke setter vi oss i bilen, og suser sørover. Første stopp er Fevik, deretter stopper vi i Grimstad for å hilse på besteforeldrene til Dennis. Etter kaffe, kos og klem kjører vi videre til deilige Kristiansand, hvor vi håper solen skal skinne på oss fra skyfri himmel. Etter en overnatting her, går turen videre til Stavanger, hvor vi blir værende i to dager før vi kjører tilbake til Oslo. Dette blir så hyggelig, og om været er med oss, skal vi legge inn noen stopp underveis på ulike rasteplasser, slik at vi kan nyte litt mer av den norske naturen.

3. Belinda: Fy søren… Tiden bare raser forbi oss, og jeg kan ikke fatte og begripe at det er over et halvt år siden jeg så Belinda sist. WHAT? Heldigvis er båndet mellom oss så sterkt, at vi vil være venner livet ut, på tross av at vi ikke sees så ofte. Om halvannen uke sees vi omsider igjen, og jeg gleder meg såååå!

4. Grillings: Hurraaa for grillsesong og masse deilig grillmat. Vi har kjøpt ny grill som vi testet forrige fredag, og den fungerte utmerket. Jeg ser virkelig frem til masse grillmat fremover – det er faktisk noe av det beste som finnes. Mums!

5. Stavanger: Som nevnt over her, legger vi ut på en liten roadtrip neste fredag. Siste stopp er Stavanger! Jeg kan ikke huske sist jeg var på besøk, og jeg kjenner det kribler i hele kroppen etter å vandre i fargegaten, og ikke minst til å møte svigers, Mille og Pelle igjen.

6. Uteplassen: Haha, hvor mange ganger har jeg nevnt uteplassen nå, hæ? Nå kommer vi omsider i mål, og i løpet av neste uke er den lille «hagen» vår forvandlet til en herlig oase hvor vi kommer til å stortrives i sommer. Jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet.

 

7. Bryllup: Hurra for kjærligheten! Neste helg skal min fetter gifte seg med sin nydelige Tonje, og siden jeg er over middels giret på bryllup og alt som følger med, kommer det nok ikke som et sjokk at jeg gleder ihjel, haha. Nå gjelder det bare å bestemme seg for om det blir bunad eller utlån hos FJONG, og gjøre seg klar til en helg fylt med fest og kjærleik.

Nå må jeg løpe videre til neste avtale, og hvis tiden strekker til, tar jeg turen innom Joner og Bobby på veien. YAY!

Har dere en fin dag, skjønne venner? Og har dere noe spennende på planen denne måneden?

Suss og klem ♥