Annonse

8 MUST HAVES TIL STRANDEN

 

God morgen fineste lesere!

På denne tiden om kun 1 uke er Dennis og meg på vei til Spania, og jeg gleder meg så vanvittig mye. Endelig en hel uke med sol fra skyfri himmel og ikke minst hyggelig samvær. Mens jeg sitter her og lengter etter syden tenker jeg over hva man absolutt må ta med seg på stranden for å holde ut i noen timer, og her er mine must haves… 
 

1. Lesestoff – Jeg leser egentlig ikke bøker, men har veldig lyst til å begynne med det, så kanskje denne boken kan være en fin begynnelse. Kjøpes HER!

2. Musikk – Ingen ting er viktigere enn  god musikk i ørene når man ligger og soler seg. Da iPhonen har en tendens til å bli overopphetet i solsteiken kan kanskje en søt liten iPod være mer gunstig. Kjøpes HER.

3. FlipFlops – Noen freshe flipflops som disse fra Svea er et must når man skal på stranden.  Kjøpes HER.

4. Bikini – En selvfølge på stranden, og jeg har sansen for de litt mer sporty og sprudlende variantene som f.eks. denne fra Adidas. Kjøpes HER.

5. Solbriller – Også et must for å overleve i strålende solskinn… Disse fra Asos blir råkule på stranden. Kjøpes HER.

6. Solkrem –  Alfa omega, og høy faktor er viktig. Jeg går aldri under solaktor 20, og dette fører til at man får et skikkelig godt grunnlag, en farge som varer lenge, og at man blir fortere brun. Sololje er fy fy i min
verden, og noe jeg aldri bruker!

7. Volleyball – Ballspill er helt topp for å ikke kjede seg ihjel på stranden. En volleyball eller lignende er derfor ypperlig for å få det ltt mer moro!

8. Strandhåndkle – Et stort og deilig badelaken er også  fint å ha med seg, og jeg vil gjerne ligge å sole meg på dette fra Ellos. Kjøpes HER.

9. Vann – Viktigst av alt!

Da er det bare å begynne å glede seg. Bestillte akkurat rom på det fineste hotellet, så oppholdet skal nok bli helt fantastisk. Ser frem til å vise dere! Nå blir det sen frokost, før jeg drar av sted til Bergen. Jeg tar faktisk fly, for nærmere førti timer i bil på èn uke blir altfor mye… Hehe.

Ha en strålende mandag, søtiser! 

Annonse