Annonse

8 TING JEG GLEDER MEG TIL I HØST

Tenk det, folkens… Nå er det offisielt høst! September er en høstmåned, men selv om det er lite som tyder på høst utenfor, er det likevel litt deilig å vite at vi går mot kaldere tider. Når sant skal sies er det meldt 20 grader i minst en uke fremover, men jeg liker tanken på at det både blir mørkere, litt kjøligere, og tid for flere stearinlys og innekos med god samvittighet.

Vi har hatt tidenes sommer – denne her kan vi leve på helt til neste år. Så når det blir skikkelig kaldt og guffent – og når vi egentlig bare har lyst til å klage og sutre over regn og vind, må vi bare se tilbake på den evig lange sommeren, og tenke at vi ikke har noen ting å klage over. Vi får se om vi klarer det når vinteren herjer som verst, haha.

Jeg tenkte å starte denne september-uken med å fortelle hva jeg ser frem til i høst. Det gir meg så mye motivasjon og glede når jeg egentlig har stått opp på feil fot, og når livet føles skikkelig dritt. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg er ikke helt på topp om dagen. Og det er helt greit! Det er greit å ha dårlige dager og dårlige perioder – viktig er det også!

Men okei… Her er 8 ting jeg gleder meg til denne måneden ♥

REISE: Dennis og jeg legger ut på et nytt eventyr om bare to uker, og jeg gleder meg så mye at det gjør vondt. Stikkord er bl.a palmer, roadtrip og vestkysten… Noen som skjønner hvor vi skal reise?

HØSTFARGER: Jeg er så giret på høst, og jeg gleder meg til å se at alle bladene på trærne skifter farge, og at landskapet forandrer seg til å bli eventyrlig vakkert. Denne høsten skal jeg gå flere turer ute, og nyte høstfargene og den friske luften.

BAKE: Når de 20 varmegradene takker for seg, kan man med god samvittighet være mer inne. Jeg gleder meg til å bruke kjøkkenmaskinen min flittig – i høst skal jeg nemlig bake mer! Hjemmebakte lune rundstykker med deilig pålegg til kvelds? Ja takk!

ORDEN: Nå er det skikkelig fint her hjemme, og jeg gleder meg til å holde det slik som dette. Jeg er en rotekopp, men prøver så iherdig å bli mer ryddig og organisert, for hva gir vel en bedre følelse enn et ryddig hjem, og orden i skuffer og skap?

KINO: Jeg kan ikke huske sist jeg var på kino, men hvis jeg ikke tar helt feil, tror jeg vi må helt tilbake til vinteren i fjor. What!? Det er for gale! Denne måneden skal jeg gå mer på kino, og første filmen ut blir selvfølgelig «skjelvet» ! Jeg gleder meg til å følge spent med mens jeg koser meg med popcorn i kinosetet.

STEARINLYS: Det er ikke like koselig å tenne stearinlys når det er 25 grader ute, som når det er 7. Jeg skal fylle stearinlys-skuffen til randen, og bruke litt mer tid på å gjøre det skikkelig koselig her når mørket faller på.

BOKEN: Jeg gleder meg til å skrive mer på den andre boken min. Det har gått litt treigt – jeg har jo nesten ikke vært hjemme, og hatt så altfor lite tid til å skrive. Men nå er det høst, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme i gang igjen!

CAFÈ: Å gå på café med gode venninner, bestille en kopp kakao eller en kopp te, er noe jeg gleder meg skikkelig til. Hva er vel deiligere enn å sitte der og skravle i timesvis med de du er mest glad i, mens regnet pisker på ruten? Åh!

Hva gleder du deg mest til i høst? Ser du frem til kaldt og guffent vær, eller skulle du ønske sommeren kunne vare enda lenger?

God klem ♥

Annonse