8 TING JEG SKAL GJØRE I SOMMER

Du deilige sommer, jeg elsker deg!

Sommeren er tiden for glede og hyggelig samvær… Det er tiden for solbriller, sene sommernetter, og morsomme påfunn med dem man er glad i!

I år har jeg bestemt meg for at sommeren skal bli helt fantastisk. Fantastisk blir den ved å gjøre disse tingene her:

famous-summer-pool-tumblr-summer

OBLIGATORISK SYDENTUR

Det er ikke sommer for meg, uten en obligatorisk tur til SYDEN. Jeg elsker syden, haha, og jeg elsker at mine herlige foreldre har kjøpt leilighet i Spania. Den 29. juli vender Dennis og jeg snutene våre mot solfylte Albir, og vi gleder oss stort til å nyte late dager med familien.

LÆRE Å STUPE

I år skal jeg lære meg å stupe. Tenk det, jeg kan ikke stupe, og har aldri vært noe særlig begeistret for å leke meg i verken hav eller basseng. Jeg beundrer alle som kan stupe, og ønsker å kunne kaste meg ute på en stilig måte, uten å måtte holde meg for nesen, haha. Dette skal vi lage en video av når vi ankommer Spania, og denne lille snutten skal vi selvfølgelig dele med dere. Kristin gjør ting hun ikke kan, sarru? I aller høyeste grad!

FÅ ORDEN

Innimellom all latskapen, er sommeren en fin tid for å få orden i skuffer og skap. Denne sommeren skal jeg både få ryddet opp i kjelleren og i boden i cribben, og jeg kjenner jeg kribler i hele kroppen etter å få skikkelig ordning og reda i heimen.

ROADTRIP I NORGE

Åh! Er været bra, er det få ting som slår en norsk sommer. Vi har en vakker natur, og det er rett og slett helt magisk å kjøre innover i landet. Derfor har vi bestemt oss for å ta en uke på veien i vårt vakre land, og på fredag kjører vi til Bergen, før vi tar turen innover til vakre Rosendal. Rosendal er også et sted vi bare MÅ besøke hver sommer, og vi gleder oss stort. Etter noen dager i denne sjarmerende bygden, kjører vi videre til Stavanger, hvor vi kommer til å tilbringe noen deilige dager.

GJØRE BUTIKKEN KLAR

Et av de mest krevende men også mest spennende punktene på agendaen, er å gjøre butikken fix ferdig. Jeg skal åpne i august, og det er fortsatt masse som gjenstår. Dette blir så spennende, og jeg gleder meg så vanvittig til å ønske mine herlige kunder velkommen inn!

PRØVE NYE OPPSKRIFTER

Det er så mye god og spennende vegansk mat jeg enda ikke har verken smakt eller laget, og i sommer skal jeg bruke masse tid på kjøkkenet. Jeg skal eksperimenter og leke meg med nydelige ingredienser, og dele enda flere oppskrifter med dere enn det jeg har gjort til nå.

FÅ ORDEN I HAGEN

Dere har nok alle sett hvor stusselig det ser ut utenfor cribben vår, etter at alle blomstene visnet da vi var i USA. Plantasjen kan forvente å få meg på besøk i nærmeste fremtid, og gjett om jeg skal finne frem både hageredskaper og hansker, for så å plante som en gal. Friske blomster gjør livet bedre, og uteplassen skal bli finere enn noen gang tidligere!

SPONTANITETEN LENGE LEVE

I sommer skal jeg bli flinkere til å være spontan. Jeg skal være et JA-menneske, og bli med på så mye jeg blir invitert på som mulig. Jeg har nemlig en lei tendens til å la jobben gå foran alt, men det er jo ikke det jeg kommer til å huske når jeg sitter gammel og grå på gamlehjem. Jeg skal komme meg ut av stolen, komme meg ut på livet, danse masse, og være supersosial med både kjente og ukjente!

SOM jeg gleder meg til å virkelig ta fatt på sommeren – dette kommer til å bli helt fantastisk! Hva gjør dere i sommer, vakre venner?