Annonse

8 TIPS TIL Å KOMME SEG OPP PÅ MORGENKVISTEN

God onsdag, superstars ♥

Det er ganske ironisk at jeg nå skal dele 8 tips til hvordan man enkelt kan komme seg opp av sengen på morgenkvisten, sånn siden jeg aldri klarer å komme meg opp, og til stadighet forsover meg, haha. Jeg blir så forbanna og irritert på meg selv, og selv om jeg altfor ofte har problemer med å komme meg opp, har jeg liksom en idé om hva som faktisk vil funke. Så mange som 8 idéer, faktisk, så nå må jeg vel klare det fremover, ikke sant?

Det er noe djevelsk som skjer når jeg ligger der og slumrer i sengen… Jeg får liksom høre av stemmene inni hodet mitt, at jeg fortjener å ligge der i en evighet, og at jobben som haster kan vente. Stemmene forteller meg at ingen bryr seg om jeg kommer for sent i gang, og at det er heeelt innafor å ligge å dra seg til langt utpå formiddagen. Det er jo alt annet enn greit, og fra og med i morgen skal jeg følge disse punktene på min egen liste slavisk, haha.

Er det noe annet som funker utmerket for dere? Feel free til å tilføye punkter, så blir vi til slutt en gjeng morgenfugler, som spretter opp av sengen når vi egentlig skal…

? Har du en liten kaffemaskin? Sett den rett på nattbordet! Gjør klar kaffekapselen og vann på tanken, og kjør i gang en kaffekopp, allerede med det samme alarmen ringer. Dette skal jeg prøve i morgen tidlig, og jeg gleder meg allerede, haha.

? Bruk en herlig ringelyd å våkne til. Gjerne en partylåt du digger og som gir deg energi, eller en koselig låt som minner deg om sommer. Da blir du vekket på en litt hyggeligere måte, enn når den forferdelige alarmlyden går av!

? La gardinene være trukket fra når du legger deg. Det er ingen tvil om at det er lettere å stå opp til solen som skinner inn gjennom vinduet, enn når det er bekmørkt og deilig.

? Hvis du har orden i cribben, er det faktisk lettere å stå opp. Det er jo så mye kjekkere å komme inn i en stue eller på et kjøkken som er ryddet og vasket, fremfor å komme inn i et høl med oppvask og rot fra gulv til tak, og morgenstunden blir dermed lettere å nyte. Friske blomser er et must – hvor herlig er det vel ikke å bli møtt av en fargerik oppsats når du står opp?

? Dette punktet er en selvfølge – legg deg tidlig nok, slik at du er ferdig uhvilt når alarmen ringer. Noen ganger hjelper det ikke i det hele tatt, mens andre ganger har det alt å si.

? Få orden på livet. Er du stresset og har det kaotisk, er det vanskelig å komme seg opp. Du vet liksom at du , men du orker bare ikke, da det virker for vanskelig å komme seg gjennom hverdagen. Få orden på livet NÅ!

? Om du legger vekkerklokken/telefonen et stykke unna sengen eller i et annet rom, blir du tvunget til å komme deg opp av sengen for å slå den av. Selv om det er sjukt fristende å legge seg nedpå igjen, er det likevel lettere å få gang på dagen i stedet.

? Aldri glem den deilige følelsen av å ha god tid på morgenkvisten – god tid til å nyte livet litt, tid til å spise frokost, til å hygge med morgenkaffen, og tid til å sjekke nyheter, favorittbloggen eller andre sosiale medier. Det er ingenting i verden som føles bedre enn å være våken før alle andre, og få litt alenetid.

Nå blir det frokost før jeg tusler bortover til sjappa. I dag holder jeg åpent fra 11-18, juuhuuu!

Nyt dagen, fininger – I LOVE YOU ALL ♥

Annonse