Annonse

86 LEOPARD

Yo people!

Herreguud så gøy at dere deler deres meninger, erfaringer og opplevelser i forrige innlegg. Denne «sexspalten» er virkelig til god hjelp og inspirasjon for både meg og andre, og det er fantastisk å se et såpass godt engasjement. Dette gleder meg, og en slik spalte skal jeg absloutt fortsette med. Jeg tenker 1-2 ganger i måneden, hva tenker dere om det? Kom også gjerne med ønsker til hvilke temaer innenfor sex og samliv dere ønsker en dialog rundt. Haha, nå følte jeg meg som en lærer et lite øyeblikk. «Velkommen til faget; Sex & Samliv, liksom«.. 

HE HE!

Anyways.. GJETT da? Paradise Sweat i lys grå er omsider kommet på lager, og vil være tilgjengelig i butikken fra i morgen. Denne er helt fantastisk. Litt tykkere enn den røffere Paradise Sweat som allerede er ute i butikken, men begge to er soleklare favoritter i garderoben. Lange, oversized og helt forbanna FAB. Perfekt nå når det begynner å bli bittelitt kjøligere. 

86 Leopard Tank Top fra StyleConnection (her) // Favorite Skirt fra StyleConnection (her) // Converse kjøpt i San Diego // Paradise Sweat fra StyleConnection // Snapback fra New Era // Neglelakk fra OPI i fargen «A Grape Fit» (her) 

Nå skal vi to samboere lage middag.. Jaddaa, vi har vært og handlet, og nå er kjøleskapet fylt opp av diverse som vi skal gå løs på i dagene fremover. Ingen av oss har noen særlig skills på kjøkkenet, men nå når vi faktisk bor sammen blir vi nødt til å ta de fleste måltidene hjemme. Tidligere har vi liksom vært på en slags miniferie når vi har besøkt hverandre, som har ført til at vi har unnet oss et par middager ute. Dette er det slutt på, og det er jo faktisk litt ekstra hyggelig å tilbringe tid sammen ved kjøkkenbenken og lage noe som forhåpentlig smaker. Hehe!

Nyt kvelden, deilige mennesker! You rock ♥

SMASK

Annonse