88 PARTYLÅTER DU VIL DANSE TIL

Halleluja for en bra feiring det ble i går. En feiring vår kjære Setare verdig, og jeg tror vi alle sammen kan skrive under på at det ble en skikkelig bra fest. Kunne ønske vi fylte 30 år flere ganger, haha. Jubilanten hadde booket kjelleren på Qadis her på Løkka for anledningen, hvor vi møttes klokken 18.00 til tapas og sprudlende bobler. Perfekt! Jeg hadde skrevet sang som ble tatt godt imot etter noen timer med god mat og drikke, og så var det bare til å kjøre det skikkelig opp på dansegulvet.

Det kjekkeste med dette stedet er at man kan styre musikken selv, helt frem til lokalet åpner opp for andre rundt midnatt. I hele seks timer kunne vi alt danse til den ene godlåten etter den andre, og jeg var rett og slett helt ødelagt i beina da vi kastet inn håndkle like før klokken nærmet seg to. Vi mener selv at vi har en sjukt god musikksmak når det gjelder dansbare låter, haha, og listen som ble mekket til Setare’s 30 års-party, tenkte jeg nå at jeg skulle dele med dere. Her er en god mix av både nytt og gammelt, og spør du meg, så er det de gode gamle slagerne som er helt avgjørende for om det blir en god kveld på dansegulvet eller ikke.

88 låter venter på deg HER

Jeg ligger forøvrig på sengen med TV2 Sumo foran meg, og «Best før» med Linn Skaber. Har dere sett denne serien, eller? Linn Skåber er jo så vittig, men dette her slår alt. Jeg får litt assosiasjoner til «Klovn» – noen av scenene er så kleine, men fy fader så komisk. Perfekt underholdning på en slapp søndag!

Hva gjør dere på i dag?