9 FANTASTISKE PARTYSKJØRT

 Goood evening beautiful readers!

Tenke å avslutte dagen med å tipse dere om noen superfreshe skjørt som blir perfekt til sesongens festligheter. Det er ikke alle som føler seg vel i kjole, jeg er en av dem, og som dere sikkert har fått med dere, så sverger jeg til skjørt både til hverdags og fest. Ved bruk av et kult skjørt kan man fint kombinere dette med en oversized topp, for dere som ikke er så fan av det som er så tettsittende. Igjen, er jeg en av dem, og noe av det jeg føler meg mest komfortabel i på fest, er rett og slett et skjørt med en slækk t-shirt. Dette er kult, ikke så overpyntet, men samtidig pyntet nok til anledningen, så sant man spriter antrekket opp med accessories, noen kule sko og fargerike lepper og negler…

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

Tips til freshe partykjoler finner dere forresten HER.

Nå skal siste kvelden med Bettyen nytes til det fulle, før hun suser videre i morgen tidlig. Blir aldri klar for å se henne dra, jeg… 

Love Love