9 FRESHE HØST- OG VINTERSKO

Hei igjen fininger. 

Det er på tide å komme med tips til kule høst- og vintersko, og her er noen av mine favoritter. Jeg er absolutt forelsket i nr. 1 fra Jeffrey Campbell, nr. 7 fra Hub, og nr. 6 er på en måte så stygg at de bare blir helt sinnsykt fresh. Tror faktisk jeg blir nødt til å bestille disse. Hehe. Ellers er nr. 9 alltid en sikker vinner, og boots som passer til det meste. Nr. 4 fra Catepillar er også super digge når snøen kommer, mens nr. 3 fra Svea passer perfekt på fjellet når man ikke er i bakken. Vil faktisk ha alle disse skoene, jeg!

1. Jeffrey Campbell (HER) 2. Tretorn (HER) 3. Svea (HER) 4. Catepillar (HER) 5. Nelly (HER) 6. Bullboxer (HER) 7. Hub (HER) 8. Vagabond (HER) 9. Rules By Mary (HER)

 

Nå skal vi ut på shopping. Trenger sårt en varm cardigan, så satser på at jeg finner en her i Århus… Skrives senere. 

Klem i fleng