9 FRESHE PARTYKJOLER

Hei igjen, sweethearts. 

Flere har ønsket et innlegg hvor jeg kan komme med noen tips til partykjoler, og her er en oversikt over noen av mine favoritter. Vi går jo som tidligere nevnt, inn i en tid hvor mange festlige sammenkomster står på menyen, og hvor man skal være litt penere antrukket. For min del må kjolene gjerne være litt løse i fasongen og spreke farger er heller ikke feil. Nummer 4, 5, 7 og 8, mååå jeg bare ha, og nummer 8 blir helt rå med masse accessories og et kult belte i livet. La festene komme, sier jeg bare… Jeg er klar! Hehe

1. HER 2. HER 3. HER 4.HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Så moro med responsen på forrige innlegg forresten. Ser at mange ble litt sjokkert over at jeg har vært forlovet, og det skjønner jeg veldig godt. Hehe.. Kan fortelle dere litt mer om dette, hvis dere ønsker det. 

Klem i fleng