Annonse

9 RÅKULE BOYFRIEND JEANS!

God kveld i stuggu, vakre venner ♥

I går la jeg ut noen bilder hvor jeg er iført en slitt og superdigg boyfriend jeans, og spørsmål som «hvor er den buksen fra» har haglet inn på både Snapchat, blogg og Instagram. Jeg tenkte derfor å komme med noen tips til herlige alternativer til denne jeansen, da buksen jeg har på meg er hundre år gammel, og i tillegg fra en liten butikk i Berlin. 

Under her ser dere noen fantastiske boyfriend jeans, som passer like fint til de høye hælene, som til sneakers. Boyfriend jeans er et soleklart must. Man MÅ ha en slik jeans i garderoben!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

Nå tar jeg kvelden. Jeg er så trøtt om dagen og helt skutt, og alt jeg vil er å sove, haha!

Natta, darlings. Jeg er så glad i dere ♥

Annonse