9 RÅKULE JAKKER UTEN PELS

Annonselenker

Mine vakre, fine lesere. Hallo i luken! Jeg beklager fraværet… Jeg har i grunn ingen bedre unnskyldning denne gangen enn at jeg satt i bilen i over 8 timer i går, og at jeg i dag har vært så trøtt, at jeg rett og slett ikke klarte å komme meg opp da vekkerklokken ringte. Jeg skjønner ikke hva som er galt meg med om dagen – jeg er så forbanna trøtt atte hjelp, men satser på at jeg kommer inn i en god døgnrytme i løpet av uken. Kan virkelig tidsforskjellen fra USA henge igjen såpass lenge etter hjemreise? Man blir jo svett av mindre, haha.

Det er mange som har spurt meg om jeg kan dele noen tips til fine, varme høstjakker UTEN pels, og siden vi nærmer oss fakkeltog mot pels, og at jeg i disse oktober-tider, alltid skriver om mine tanker vedr. bruken av pels, syntes jeg det passet perfekt å dele nettopp et slikt innlegg med dere. Det er mange kule jakker der ute – det er det ingen tvil om! Ingen dyr trenger å lide for at vi skal holde oss varme, og under her finner dere mine 9 favoritter, som alle er hjertelig velkommen inn i min garderobe.

1. Den råeste kåpen i fargerikt mønster fra Diesel HER 2. Awesome knallrød teddyjakke fra SVEA HER // 3. Rå fuskepelskåpe fra Junkyard HER

4. Kul og sporty boblejakke fra SVEA HER 5. Lang og digg boblekåpe fra ONLY HER // 6. Superfin faux sherling jakke fra Vero Moda HER

7. Perfekt, kul og varm til hverdagsbruk HER 8. Råkul leopardjakke fra Vila HER // 9. Deilig og myk teddyjakke fra ONLY HER


Hvilken jakke er din favoritt?

Nå skal jeg få på meg noe annet enn joggebukse, freshe meg opp litt, og få Dennis til å ta noen outfitbilder. Jeg har lovet dere å bli bedre på akkurat dette punktet, og det starter i dag!

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart ♥