9 TEITE TVANGSTANKER

God morgen, darlings ♥

Etter at jeg delte et par-tre tvangstanker i mandagens ukesoppdatering, tenkte jeg det var på sin plass å lage et helt innlegg, dedikert til nettopp disse tvangstankene. Jeg har nemlig langt flere enn dem jeg listet opp i sammendraget, så hvorfor ikke dele dem med dere?

Jeg regner med at vi er flere som går rundt med noen teite tvangstanker, så del dem gjerne i kommentarfeltet, slik at vi alle kan le litt, og føle oss litt mer «normale», haha!

Here we go…

RYDDE I BUTIKKER

Jepp, det stemmer… Jeg må enten være favorittkunde eller en sjukt irriterende en, for jeg klarer f.eks. ikke se at klær ligger på gulvet på H&M, eller at pastiller og tyggis ikke ligger i system i hyllene. Da må jeg rett og slett rydde opp etter andre rotekopper, og klarer ikke gå fra butikken før det er ryddig og pent. At jeg ikke er like ryddig på hjemmebane er ubegripelig, haha.

ÅPNE DØRER/SKAPDØRER

Fysj og fy – dette er noe av det verste! Hvis noen går for å hente ut en kopp fra kjøkkenskapet, UTEN å lukke døren etter seg, blir jeg helt sprø. Jeg klarer ikke tenke eller konsentrere meg om noe annet, før den døren er lukket! Det samme gjelder en dør inn til boden eller til badet… Den SKAL bare være lukket!

NOEN STÅR MENS JEG SITTER

Okei, denne er litt teit, men hvis jeg sitter på bakken en varm sommerdag, og noen kommer bort for å slå av en prat, men som ikke velger å sette seg ned, blir jeg helt urolig. Det er helt krise å skulle føre en samtale med noen som står, og det stresser meg at jeg må slenge hodet bakover for å i det hele tatt kunne se vedkommende… Sett deg ned for pokker, så skal vi heller prate sammen!!

TAKLYS OG BELYSNING GENERELT

Jeg har siden barndommen HATET taklys, og det gjør jeg fremdeles. Ikke sånne koselige taklamper som henger, men sånne som er festet helt opptil taket, og som sprer et slikt jævlig lys i rommet. Slike lamper må slås av før jeg klarer å oppholde meg i rommet, haha. Jeg har også sjuke hang-ups på at belysningen skal være riktig i forhold til setting, og bruker alltid tid på å «stille» den inn etter mine teite behov.

BRETTEKANTER

Dette kan nok ha noe med mine år i klesbutikk, og som dekoratør – jeg er nemlig en jævel på brettekanter, og det er ikke snakk om å la t-shirts og gensere ligge hulter til bulter i skapet. De skal brettes i like store firkanter, og ligge helt på line i skapet.

OMG!!! Jeg MÅ få fatt i dem på bildet under her, haha!

photo-original

OPPVASKEMASKINEN

Åhåj! I mitt hode er det ingen andre i hele verden som duger like mye som meg, til å ta både inn og ut av oppvaskemaskinen. Det er så viktig å få plass til så mye som mulig, uten at det går utover «vaskekvaliteten», og jeg takler ikke å se at andre skal sette inn i maskinen, når det ikke gjøres på min måte, haha!

DORULL

Denne var vi inne på tidligere i uken, og her er vi flere som deler samme oppfatning. Dorullen kan bare ikke under noen som helst omstendighet henge med enden innover mot veggen, og jeg snur den alltid, uansett hvor jeg befinner meg. Dennis henger den på den uakseptable måten hver eneste gang han skifter dorull, og jeg må alltid snu den tilbake til riktig posisjon!

SERVIETTER/PAPIR

Jeg er helt avhengig av å ha papir eller servietter tilgjengelig til enhver tid. Ikke spør meg hvorfor, men jeg får helt stress over å se at folk f.eks. spiser hva enn det måtte være, uten at de har funnet frem tørkepapir. Hver gang Dennis sitter og gumler på noe, om det så bare er godteri eller frukt, sniker jeg alltid bort et par servietter til han – og det uansett hvor irritert han blir, haha.

PYNTEPUTER

Pynteputene i sofaen kan ikke bare ligge slengt tilfeldig… Å neida du! Her snakker vi en bestemt måte å gjøre det på, slik at det ser så pent ut som overhode mulig. Jeg blir også litt stresset om Dennis bare setter seg oppå putene, men har vel egentlig innsett at en sofa er til for å sitt i, og at jeg må skjerpe meg på akkurat dette punktet!

Hehehehe, det ble jo noen punkter det, gitt! Hvem skulle tro at jeg hadde såpass mange tvangstanker? Nå er det deres tur, hehe.

Sees senere!