Annonse

90’s KID

Heia, superstjerner ♥

Vi nyter livet her i deilige Rosendal, og dagen har gått med til både shopping (jadda, Gjelsviken har handlet med seg en hel interiørbutikk), vandring og lunsj i Baroniet, og en aldri så liten outfit-shoot. 

I dag fant jeg frem både 90’s choker og høye musefletter, så her får dere en 90-talls inspirert look. Jeg elsker 90-tallet, og har på følelsen av at det kommer til å bli mye 90’s looks fremover.. Nå mangler jeg bare hvite høye Buffalo platforms, haha!

Smykke fra StyleConnection HER // Sweat Skirt – Light Grey HER // Mesh Long Tee HER // Boots fra Dr. Martens // Ringer fra hippiemarked på Ibiza // Solbriller fra Le Specs // Bomberjakke fra TopShop 

I kveld blir det datenight her i restauranten på Rosendal Turisthotell, og vi gleder oss noe så vanvittig til den himmelske maten som serveres her. Vi spiste der i går også, og den maten var så magisk at jeg aldri har lyst til å spise noe annet, haha. Jeg tror jaggu vi fant menyen til vårt fremtidige bryllup, for det der var en smaksopplevelse av de sjeldne. 

Hva skal dere i kveld da, fininger? Any plans?

LOVE YA ♥

Annonse