Annonse

Å BEGYNNE I FEIL ENDE!

Ojsann..

Jeg hadde en plan om å stikke innom på morgenkvisten, men før jeg visste ordet av det befant jeg meg på IKEA. Kan dere skjønne det? Merkelig, sant?

Hver gang jeg snakker med Bettyen på telefonen, prøver hun så godt hun kan å være streng med meg, og få meg til å forstå at det er mange andre ting jeg MÅ få unna, FØR jeg går i gang med alt det jeg synes er gøy. Hver gang er jeg helt enig.. Hver gang sier jeg at jeg forstår så godt hva hun mener, og at jeg skal hollde stø kurs, og hver forbanna gang går jeg på den samme smellen. Betty? UNNSKYLD! Nå har jeg havnet helt utpå enda en gang, haha!

Så..

IKEA!

OG Søstrene Grene.. Og Stoff & Stil.. HE HE!

Nå kan man trygt si at jeg har begynt i total feil ende, men det går fint, sant?

Jeg er jo så sinnsykt giret på det som er i ferd med å skje, og nå er det bare snakk om få dager til vi får nøklene til vårt nye krypinn. Vi gleder oss så vanvittig, dette blir helt rått, og i dag har jeg fikset alt som trengs til å lage verdens diggeste og fresheste lounge ute i hagen. Det blir pallesofa og hjemmemekka putetrekk, et hav av grønne planter og tiki-bar. Det blir ikke bedre!!!

Håper dere gleder dere til å følge prosessen, like mye som jeg gleder meg til å ta dere med på reisen. Vegger skal males, interiør skal på plass, walk-in skal monteres, og vi skal skape det hyggeligste hjemmet på Løkka. Halleluja!

Snakkes om litt, fininger. Jeg har en filmanmeldelse på G, som dere ikke vil gå glipp av!

LOVE LOVE 

Annonse