A BLOGGERS «BREAKFAST»

Mornings ♥

Hvor snodig er det ikke, at vi bloggere er mer opptatt av å ta bilder av det vi spiser, enn å faktisk spise det som ligger i skålen eller på tallerkenen? Det er jo egentlig helt på trynet, og med det samme maten har kommet på fatet, kribler det i kamerafingrene etter å knipse det perfekte bildet fra den perfekte vinkelen, gjerne med noen magasiner eller data’n i bakgrunnen, for så å legge på et flott filter, kanskje legge på en liten tekst, og voliá… Dagens første blogginnlegg er klart for publisering.

Tåpelig? I aller høyeste grad, og jeg tar meg selv i å gjøre det samme både titt og ofte. «Hei bloggeeeen, her er min frokost»… Frokosten er naturligvis supersunn, kalorifattig og fettfri, siden det er sånn det skal være i bloggverden, men for all del… En sunn frokost gir en god start på dagen, og det kan ingen av oss legge skjul på. 

I dag våknet jeg med Belinda ved min side, vi stod opp, fyrte i gang kaffemaskinen, og frokosten ble satt på bordet. Vi snakker cottage cheese og vanilje kesam, toppet med musli og blåbær. Sunt, smakfullt og godt? JA! Bloggverdig? Hell yeah, så her mine damer og herrer, HER er litt av min oppstilte morgenstund, innpakket i filter og tekst. Jævla bloggfitte!


Etter at vi hadde slurpet i oss kaffe og tatt knekken på den fagre blandingen i skålen, tuslet vi ut i vinteren og bort til Yarisen. Belinda ble kjørt til jobb, og jeg dro direkte ut til mamsen for å hygge litt med henne, og for å få i meg enda mer kaffe. Max koselig tirsdag! Eh… TORSDAG! Torsdag??? Allerede??? Å herreguuuud som tiden flyr. Julaften i morgen da eller?

Nyt dagen så lenge, så skrives vi senere.

Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic