A CLOSER LOOK

Hei igjen, RockStars ♥

Jeg MÅ faktisk bare vise dere en aldri så liten close up av dagens negler. Jeg er nemlig sååå fornøyd med disse deilige lakkene fra OPI, og for de som ikke hadde fått med seg hvilken lakk jeg har brukt, så har jeg (som OPI skrev så fint på sin Facebookside i dag) rocket meg opp med «Haven’t The Foggiest» fra den kommende høstkolleksjonen San Francisco, og deretter glitret den opp med «Which is Witch» fra kolleksjonen Oz – The Great and Powerful.

Sooo FRESH! 

Hva synes dere?

Nå har jeg vært på en evig lang shoppingrunde, på jakt etter det perfekte antrekket til helgens bryllup i Bergen. Ute i siste liten sa du? OM da, men jeg var heldig, la godviljen til, og klarte faktisk å finne noe fresht som jeg skal vise dere senere. Planen var jo egentlig å sy en ny og oppgradert versjon av den jeg brukte i fjor, men DET gidder jeg faktisk ikke, så nå er jeg skikkelig lettet over at jeg faktisk fant noe. 

Har dere hatt en deilig dag, skjønninger? ♥