DET BESTE FRA TO VERDENER

Lokal tid: 23.19

//Reklame: Sponset opphold 

Denne ferien har vært over all forventning, og vi har definitivt fått det beste fra to verdener. Vi kan stryke ut både salsadansing med lokalbefolkningen samt middagslur i hengekøye, fra bucketlisten, og nå avslutter vi med litt luksus på fortryllende The Westin Resort & Spa. Dette her er balsam for kropp og sjel, og vi nyter hvert sekund – dette er akkurat en slik type getaway vi begge har drømt om, og nå gikk drømmen i oppfyllelse.

//This holiday has been beyond expectation, and we have definitely got the best of two worlds. From salsa dancing with the locals, treasure hunting in Sayulita, and power naps in a hammock, to non stop luxury at the enchanting Westin Resort. This feels amazing, and we’re enjoying every second – we couldn’t asked for more! 

Å bo på resort er ikke annet enn helt fantastisk, men vi er for rastløse og eventyrlystne til at en slik type ferie er noe vi foretrekker for en lengre periode – et par-tre dager er nok, og akkurat perfekt for å sone helt ut, og lade de siste prosentene av batteriene før hjemreise.

I tillegg vet jo dere hvor inderlig høyt jeg elsker de urbane og laidbacke hotellene – de små sjarmerende perlene som setter spor. Det blir jo liksom så personlig, og det er akkurat det jeg liker ekstremt godt. Jeg kan kanskje også bli litt ukomfortabel når settingen blir for luksuriøs, haha, men heldigvis føles det alt annet enn ukomfortabelt å være her på Westin. Her nyter vi livet mens vi ligger på lading, legger oss relativt tidlig, tar livet med ro, spiser deilig mat, og sover til vi våkner av oss selv. Dagene går med til å ligge strak ut, og ikke gjøre noe som helst. Og det er jo akkurat det som er meningen med ferie på mange måter – å ikke gjøre en dritt, haha.

//Staying at this resort is amazing, but we are too restless and adventurous that such a vacation is something we prefer for a longer period of time – four days is enough and just perfect to charge the last percent of the batteries before returning. Here at Westin, we are enjoying, relaxing, and eating great food complimented by the most beautiful sunset. Magical! To do absolutely nothing for a couple of days, feels amazing!

Denne utsikten fra balkongen på rommet vårt kommer jeg virkelig til å savne. Å nyte dagens første kaffekopp her ute mens jeg titter utover havet, er ubeskrivelig.

//I am definitely gonna miss this wonderful view from the balcony in our hotel room. Having a a cup of coffee, overlooking the ocean is the best way to start the day. 

Vi har heldigvis en hel dag igjen her i paradis, og morgendagen skal nytes til det fulle. Jeg har også tilgode å vise dere enda mer av dette spektakulære stedet, og gleder meg til å dele et bildedryss med dere før avreise. Vi jobber også med en deilig stemningsvideo vi både tror og håper vil falle i smak – litt sol, palmer og bølgebrus gjør jo så godt når vinteren herjer som verst der hjemme.

Nå kjenner jeg at det er nummeret før jeg sovner her jeg sitter, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig tirsdag. Måtte den behandle dere bra ♥

Love you all!