Annonse

FRA Å HATE TIL Å ELSKE…

//Annonse

God morgen og god mandag! Haff, i dag var det fryktelig tungt å stå opp – ikke fikk jeg drahjelp av solen heller, som fungerer utmerket som vekkerklokke når den skinner inn gjennom vinduet – den er nemlig byttet ut med snø. Jadda… Det snør i Oslo! Det er snart mai, for pokker, og det snør… Herregud, dette her takler jeg svært dårlig ass. Hvis vi får såpass store mengder som vi plutselig fikk da jeg laget denne videoen, klikker det for meg! Hahahaha…

Men okei, jeg skal slutte å syte og klage – det er jo ikke kjekt for hverken dere eller meg sjæl, og nå tenkte jeg å skrive litt om en liten sak jeg har testet i en liten periode…

Jeg har altså testet Lenovo YOGA Book en liten stund nå, og for å være helt ærlig hatet jeg denne lille saken i starten. Den var ikke særlig samarbeidsvillig, og jeg skjønte fint lite av hvordan dette nettbrettet fungerte. Sånn er det vel egentlig med alt av sånne elektroniske duppeditter – at man ikke er særlig fan før man blir kjent med dem, men nå har altså mine følelser for Lenovo endret seg drastisk. Jeg har gått fra å hate til å elske, og det med god grunn.

Lenovo YOGA Book er altså et nettbrett som kan brukes til så mangt, og det jeg liker aller best med denne lille lekre saken er:

1. At den er liten, lett og lekker – at den enkelt kan tas med seg overalt, uten å ta opp mye plass.
2. At jeg enkelt kan digitalisere notatene mine.

La meg bare si det sånn at det aldri i livet har vært kjekkere å notere, skrible, eller lage lister. Jeg elsker jo å lage lister til alt mulig. To do-lister, pakkelister, handlelister, osv. the list goes on and on… Nå slipper jeg papir og lapper som flyter overalt, da jeg rett og slett kan skrive listene mine direkte inn i Lenovoen. Jeg kan også bruke den medfølgende Book Pad-utklippstavlen til å feste papirene med magnet, som enkelt holder den på plass. Deretter kan jeg skrive på blokken mens jeg ser på skjermen at notatene blir digitalisert rett foran øyenene mine. Denne funksjonen er rett og slett helt forbanna RÅ, og en funksjon som kommer spesielt godt med nå som jeg skriver bok.

Jeg er jo et notorisk rote- og surrehue, og jeg har faktisk mistet mange gode idéer og notater, rett og slett fordi arkene disse står skrevet på har forsvunnet eller blitt kastet med et uhell. Dette er det heldigvis slutt på – nå lagres skribleriet mitt umiddelbart i YOGA Book, og det har vært et godt og viktig hjelpemiddel for meg i denne skriveprosessen. Lenovoen er med meg overalt, og nå mister jeg ikke lenger oversikten over gode ideer og inspirasjon. Det er kanskje litt snodig, men jeg synes det er så mye bedre å skrive ned idéer og lister for hånd, og da er det så fantastisk at alle disse skribleriene mine digitaliseres på et øyeblikk – HURRA!

Jeg nevnte jo innledningsvis at Lenova YOGA Book er veldig fin å se på, og ikke minst enkel å ta med seg overalt. Med et hengsel som åpnes 360º kan den brukes i 4 moduser for å passe min livsstil: ligge flatt skapemodus for notatskriving og tegning, blamodus som et kompakt 10.1” nettbrett, visningsmodus for underholdning og typemodus som en produktiv bærbar PC.

Lenovoen har med andre ord det som trengs for mitt bruk – den tilpasses rett og slett min timeplan, mine behov og min hverdag, og det liker jeg skikkelig godt. I tillegg fungerer den ypperlig om vi ønsker å se en film eller en serie på sengen før leggetid – den veier jo så lite, og så er batterikapasiteten ypperlig – tommel opp!

En siste funksjon jeg setter enormt stor pris på, er at Create Pad og Real Pen gir kontrollen og presisjonen man kan forvente av en tradisjonell penn på papir, som betyr at man kan tenke, skisse og lage små kunstverk som digitaliseres øyeblikkelig. For meg som er klesdesigner og som skisser en god del, er det nå enda enklere å kunne ta i bruk skissene mine, og vise dem til leverandør.

Nå er det jo synd at jeg setter produksjonen på vent på ubestemt tid, men om jeg skal gå i gang med flere kolleksjoner i fremtiden, har jeg i hvert fall et glimrende verktøy for å gjøre prosessen enda bedre, enklere og mer kreativ. Her kan jeg jo både tegne med penn og med fingeren, og det er rett og slett helt rått. Lenovo YOGA Book er med andre ord et must for alle kreative og kunstneriske sjeler der ute, som elsker å tegne eller male, men som så gjerne skulle ønske at kunsverkene kunne digitaliseres.

 

Jeg gir Lenovo YOGA Book terningkast 5 – den er en ypperlig kompis på tur, men ikke den letteste å blogge fra. Macen blir dermed ikke byttet ut til fordel for Lenovo, men Lenovoen er et supert tilskudd jeg setter enormt stor pris på. YAY!

Alright, snuppiser… Nå må jeg løpe – jeg skal i et møte i Drammen om en liten time, og jeg henger bak skjema som vanlig. Nyt dagen, fininger ♥

Annonse