Annonse

Å HERREGUD!!!!

OMG! 

Nå er pulsen skyhøy…. 

Aner dere hva som nettopp skjedde? Avsløringen av semifinalistene i Vixen Blog Awards skjedde, og jeg er, TAKKET VÆRE DERE, semifinalist i hele FIRE kategorier.. Og det er ikke bare hvilken som helst kategorier vi snakker om her.. Her snakker vi fire av de kategoriene jeg hadde håpet så inderlig på å havne i! Det er vanskelig å beskrive hvor glad jeg er akkurat nå. 

Dette betyr så mye.. Så ubeskrivelig mye, og med fare for å gjenta meg selv, betyr nominering, det å være semifinalist, og det å vinne, at man som blogger gjør noe bra. Det betyr at den massive jobben man legger ned i blogg hver eneste dag, blir lagt merke til og satt pris på, og det er så vidunderlig. Tusen takk, vakre venner. Det er dere som har ledet meg hit jeg er i dag, og jeg setter så enormt stor pris på dere!

I år er jeg altså semifinalist i følgende kategorier:

♥ Årets Gullpenn
♥ Årets Kjendisblogg
♥ Årets Bloggbusiness
♥ Folkets Favoritt

Åhåj.. 

Nytt i år er Årets Kjendisblogg, haha. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang i livet skulle havne her, men nå har jo dette bergensertrynet mitt vært litt rundt om i media det siste året, så da er det jo stas å være semifinalist i denne herlige kategorien. En annen herlig kategori er Årets Blogger, her er jeg ikke semifinalist, men jeg må liksom bare legge til at jeg håper så inderlig at SuperSophie stikker av med seieren her! Nå er det på tide at hele Norges SUPERBLOGGER stikker av med en velfortjent pris!!! 

Det som forøvrig også er nytt i år, er Årets Gullpenn og Årets Bloggbusiness. Dette er to ekstremt gjeve priser, for ikke å snakke om Folkets Favoritt. Jeg glemmer aldri hvor hinsides stort det var å stikke av med denne prisen for to år siden, så nå får vi se om klarer å klamre meg til pokalen nok en gang. 

Nei, dere.. Jeg er litt lost for words akkurat nå. Takk! Jeg skal nok vise enda mer begeistring i søndagens YouTube-snutt, når jeg har latt dette synke inn!

Nå er det nok en gang opp til dere, fine venner.. Om dere synes jeg fortjener en stemme, setter jeg ekstremt stor pris på om dere vil stemme på meg i de ulike kategoriene som jeg har linket til over her ♥

Takk igjen til verdens beste blogglesere. You rock my world!

Annonse