A HINT OF BLUE

Hei skjønninger ♥

Det gikk jo rett vest med de bildene i går, plutselig ble det altfor mørkt, så i dag tok jeg søren meg på meg det samme antrekket, fant disse omgivelsene, og satt i gang med et prosjekt jeg ikke trodde var mulig. Dette her, folkens… Dette her er altså reslutatet av et kamera med selvutløser og meg, og jeg må faktisk innrømme at restultatet ikke ble så hakkande gale. 

Enjoy!

Skjørt fra Stradivarius // topp fra Bershka // Snapback og Converse fra Junkyard (her) // armbånd og smykker fra Nelly/Pieces/Aldo/SheInside // sweat vest fra Urban // Neglelakk fra OPI i fargen «Dating a Royal» hvis jeg ikke husker helt feil. 

Nå skal jeg legge meg ut i solsteiken, og utnytte de siste solstrålene før hjemreise i morgen. Tenk da, ferien er snart over. En hel måned i Spania går mot slutten, og herlighet så deilig det skal bli å komme hjem til jentene der hjemme, leiligheten og Oslo generelt. Halleluuuja! 

Skrives senere, fininger! 

LOVE YOU ♥