«A LITTLE SOMETHING» TIL BARNEROMMET

Nå er barnerommet nesten helt ferdig, og selv om mini ikke skal flytte inn der på en god stund, er dette likevel et rom vi kommer til å tilbringe mye tid. Stellebordet er jo her inne, og hvis jeg har forstått det riktig, blir det en del bleieskift, hehe. Alt av stasj og klær er også her inne, og da er det hyggelig at rommet er innbydende, koselig og festlig!

Vi har jo som dere vet tapetsert den ene veggen med verdens kuleste MARVEL-tapet. Dennis elsker MARVEL, og selv om jeg ikke er like stor fan som han, har jeg sansen for noen av karakterene. Wolverine, f.eks. Og selvfølgelig hulken! Da vi kom over en tapet med alle disse kule superheltene nølte vi ikke et sekund med å bestille, og resultatet ble helt kanon. I løpet av uken skal dere få se hele rommet i sin helhet, men akkurat nå vil jeg bare vise hva jeg nettopp gjorde med tapet-restene.

Vi hadde nemlig ca. 1 meter igjen, og da fikk jeg plutselig en idé om at jeg kunne klippe ut bilder av de ulike superheltene, for så å ramme disse inn. Vi har jo to bildehyller som trengte litt action, og jeg synes dette ble skikkelig fresht. Nå henter vi opp temaet fra den tapetserte veggen, og bruker disse detaljene på veggen som ble malt for en tid tilbake.

Nå gjenstår det bare å se om vår lille kompis kommer til å synes at MARVEL er kult i det hele tatt. For alt vi vet kan det være at han vil ha veggene tapetsert med prinsesser, når han blir gammel nok til å bry seg, haha. Det blir spennende å se, men jeg satser jo på at han kommer til å synes at rommet hans er superkult, og at han kommer til å digge både fargevalg og valg av tapet.

Nå skal vi gå i gang med dagens middag, som blir enda en runde sop-i-hop! Kreativiteten er på topp, med andre ord, haha. I kveld skal jeg heller sette meg ned og lage en skikkelig matplan for uken, som inkluderer noen litt mer spenstige retter. Kanskje hjemmelagete, veganske burgere? Eller falaffel? Mmm.

Hva står på planen deres i kveld, fininger? ♥