A NEW CHAPTER

Happy 2014, folkens ♥

Da var vi søren meg i gang med et helt nytt år, og jeg elsker at man får en slags ny start ved hvert eneste årsskifte. Veldig mange av oss har noen nyttårsforseter som de går i gang med 1.januar, men nyttårsforsetter er for min del den aller største riften i motivasjonen. Jeg synes ikke at det er spesielt motiverende å starte året med å minne meg selv på at jeg frem til nå har vært fullstendig udugelig på alle punktene på nyttårsforsetter-listen, og vi vet jo alle at det nesten er helt umulig å få utrettet alt man har sett for seg på ÉN uke. Det blir nemlig litt sånn krampeaktig og bare, «Yo 2014, nå skal jeg bli wonderwoman og superwoman på én og samme gang, jeg skal gå ned 25kg iløpet av de to førse ukene, jeg skal aldri la en eneste hybelkanin flytte inn i leiligheten, jeg skal ha system i sakene, og alltid ha det rent og ryddig rundt meg«.

Altså… Det der lar seg faktisk bare ikke gjøre, så da tenker jeg heller å gjøre det enkelt og mer motiverende ved å si til meg selv, «Nå er det et nytt år, gjør ditt aller beste, bruk så mye tid som mulig på de du er glad i, og nyt alle øyeblikkene 2014 har å by på.» SÅÅ mye enklere og motiverende, noe jeg kan klare å gjennomføre, og guri land som jeg gleder meg. Det er et nytt år for pokker, så nå gjelder det bare å fylle kalenderen med spennende punkter som man kan se frem til.

Jeg er skikkelig klar!

Den andre dagen i det nye året har startet på vanlig vis. Med både data’n, kaffekoppen, og min nye day planner foran meg. Denne skal fylles til randen av herlige avtaler, men før den tid skal Betty og jeg få i oss en skikkelig god frokost, før vi drar utover mot Gardermoen. Der skilles våre veier for en liten periode, men heldigvis har hun allerede avtalt en drøss av Norgesbesøk i 2014, og hvis jeg er ekstra heldig ser jeg henne enda mer i år enn det jeg gjorde i fjor. Hurraaaaa!

Håper dere får en helt fantastisk start på det nye året, og at dere får en nydelig torsdag. Snart helg ♥

SMASK