Annonse

A PACK OF BEAUTY

Hei igjen fininger ♥

Like før jeg dro til Bergen kom pakken med deilig innhold som jeg har ventet på og gledet meg til å få. Jeg har nemlig fått i gang et samarbeid med Blush.no, og har nå endelig fått fatt i noen trivelige rabattkoder til dere. Flere av dere etterlyser nemlig slike rabattkoder, så hurramegrundt for denne gladmeldingen!

Husker dere at jeg nevnte for lenge siden hvilken parfyme jeg liker best? En av mine soleklare favoritter er uten tvil og som nevnt tidligere, DKNY Pure, og denne var jeg så heldig å finne på nettopp Blush.no. Herlig at jeg slipper å måtte vente til neste gang jeg skal ut og reise, for så å tråle meg gjennom tax free’n på parfymejakt.

Må jo i tillegg bare si at det er vanvittig kjekt å få litt skjønnhet i posten. Jeg føler meg jo som en skikkelig jente til en forandring, må helt ærlig innrømme at jeg liker det, og når det liksom kommer et sånt gavesett med digg bodyotion i tillegg til parfymen, ja da føles det jo som både bursdag og julaften på én og samme gang. GØY!

I tillegg til parfymen bestilte jeg også et helt rått sminkespeil, og nå skal jeg fortelle dere noe, som jeg aldri hadde trodd at skulle komme fra meg…. Jeg gleder meg faktisk litt til å kunne sitte på kjøkkenet i dagslys og sminke meg, contra å stå en hel meter fra speilet nede på det mørke badet mitt, og prøve å få mascaraen til å se fin ut. Jeg har nemlig lært at godt lys er alfa omega for å få det beste resultatet, og dette magiske speiliet har jo for pokker en sånn innebygget daylight funksjon.. Snakk om fancy opplegg, så får jeg se om jeg forstår meg på det, eller om jeg i det hele tatt vil se finere ut. Stay tuned, sier jeg bare… Hahahah..

Jeg bestilte også en superfin lipgloss fra Dior som skal bidra til å gjøre leppene mine kyssbare og supersexy nå i sommer… Det ligger jo litt i navnet når fargen tross alt heter ‘Pink Flirt’, men vent litt… Det er jo ikke så digg å kline med leppene full av gloss, men dere skjønner hva jeg mener. Kyssbare lepper er jo uansett ikke feil, og når jeg i tillegg dufter superdigg bodylotion OG parfyme, nei da snakker vi. Hello boys, sier jeg bare.. Heheh… Neida… Joda…

Alright, over til den kjekkeste delen, nemlig rabattkoden! Dere får nemlig 35% rabatt på alle disse produktene samt alle duftsett (her), ved å oppgi koden STYLEBLUSHMAI2013. Er ikke det litt stas da? Koden gjelder til 14.mai klokken 12, så da er det bare til å shoppe i vei. Jiippiii!

Nei, jeg setter sminken og den slags overfladisk pjatt på hyllen til i morgen, og sniker meg tilbake til smågodt og TV. Nyt kvelden, vakre lesere. 

Love you all ♥

//Reklamebasert innlegg

Annonse