A POLAROID KIND OF MORNING

God morgen min vakre venner ♥

Har dere sovet godt? 

Jeg sovnet like etter jeg kom hjem fra en vidunderlig kveld med jentene, og i går scoret vi noen reale voksenpoeng! Hahah… Pay, Hege, Stine og jeg gikk ut for å spise en deilig og sen middag, for å nyte noen glass vin og for å skravle hull i hodene på hverandre før vi faktisk gikk hjem. Da vi satt der så vi på hverandre og bare, «har vi noen gang gjort dette på en fredag, sånn uten å drikke oss fulle og for å gå videre til et sted med dansegulv?» Svaret ble nei, så det var skikkelig hyggelig å ta en relativt tidlig kveld etter en skikkelig kosestund ♥ Heheh!

Nå sitter jeg i sofakroken og koser meg med morgenkaffen, Bonanza på TV’n og disse nydelige polaroidbildene som dumpet ned i postkassen i går. Var de ikke fine? De er bestillt gjennom en app jeg har lastet ned på telefonen… Du kan rett og slett velge opp til 50 bilder du har i albumet som du ønsker å fremkalle, betale en helt innafor sum, for så å glede deg til å motta noen flotte polaroider innenfor en uke. Beste appen EVER! 

Jeg valgte en symfoni av nydelige og inspirerende bilder som jeg både har tatt selv og som jeg har funnet på weheartit, og disse søte små bildene gjør meg rett og slett GLAD! 

Nå skal jeg få i meg litt frokost, og deretter hoppe i dusjen for å vaske ut den sinnsyke tuperingen som et resultat av gårsdagen. Stort hår sa du? Hahaah, i aller høyeste grad… Bokstavlig talt!

Hva er planene for dagen, skjønninger?