Annonse

A TASTE OF HAWAII

Hei mine fine ♥

Beklager en altfor sen oppdatering herfra, men morgentimene har flydd forbi og gått med til både hangover breakfast med chicksa, og en tur ut til Gardermoen. Jeg har nemlig fått mannen til Oslo, så nå skal helgen nytes til det fulle sammen med Dennis. Fantastisk!

Vi er begge litt trøtt i trynet etter gårsdagens festivitas, så nå blogger jeg fra armkroken før jeg skal ta en liten powernap. Jeg har jo blitt DÈN gartner-wannabe’en de siste dagene, og tror dere søren meg ikke at jeg fant hawaii rose på Plantasjen her om dagen da?! ÅÅåå, blomster gjør meg så lykkelig, spesielt den under her, og denne pryder nå den lille balkongen min. 

Vakkert ♥

Gårsdagen vil jeg ikke snakke om en gang, så la oss bare late som om at den dagen aldri fant sted, oki? Supert! Jeg skal ALDRI mer drikke alkohol. ALDRI!!! Hahahahaaaahaaaa, enough said! 

Har dere en deilig fridag, skjønninger? 

Sees senere ♥

Annonse