Annonse

A TASTE OF SUMMER

God morgen, fininger ♥

Sommeren går dessverre mot slutten, og når solen titter frem og når man får en sånn herlig kurv som det her levert på døren, ja da holder sommerfølelsen bittelitt lenger.

Jeg elsker sommer, men har også sansen for vinteren, og det skal ikke bli helt feil å kunne kle seg i varme jakker og luer, og sette kursen mot fjellet. Aller først skal jeg feire bursdagen min i nest uke, og det er først etter den, at jeg virkelig kan begynne å glede meg til en kaldere årstid… 

Nei, FOR en deilig sommer det har vært… Dessverre har jeg ikke fått oppleve Oslo-sommer på sitt aller beste, siden jeg har vært mye på farten, men jeg kan allikevel se tilbake på sommermånedene med et smil om munnen. Nå er jeg klar for høst, og herreguuuuud så spennende denne høsten kommer til å bli. Både for meg og for dere, og jeg gleder meg så sinnsykt til å kunne avsløre en ting eller to. Hehe. 

Har dere hatt en fin sommer, folkens? Er det et spesielt sommerminne dere vil dele med meg? 

SMASK

 

Good morning, sweethearts ♥

Summer is unfortunately approaching towards the end, and when the sun comes out and when you get such a lovely basket as this delivered to your door, you get the chance to hold on to the summer feeling a little bit longer. I love summer, but I also have a taste for winter, and it will be so nice to to dress up in warm jackets and beanies and head to the mountains. First of all, I celebrate my birthday next week and it is only after that, I can really start to look forward to a colder season …

What delicious summer it has been … Unfortunately I have not been able to experience Oslo summer at its very best, since I’ve been on the move, but I can still look back on the summer months with a huge smile on my face. Now I’m ready for fall and the fall is going to crazy, fun and so freakin’ exciting. Both for me and for you, and I look so insanely forward to reveal a thing or two. Hehe.

Have you had a great summer, guys? Is there a special summer memory that you want to share with me?

Kisses 

Annonse