Annonse

HVA VIL DET SI Å VÆRE LIVSNYTER?

Det er nok ganske individuelt hva det vil si å være livsnyter, men for meg betyr det å sette av tid til å oppleve nye steder, reise, tilbringe tid med mennesker som inspirerer meg og gjør meg glad, spise masse god mat, og – som det ligger i navnet – bare nyte. Jeg er og blir en livsnyter, som trives best på nettopp reise.

I går tok jeg en fridag fra bloggen – litt ufrivillig i grunn, men det var så mange hyggelige ting som skjedde, som gjorde at datan måtte vike for sosialt samvær. Jeg er så glad for at jeg ikke får like mye stress som tidligere over at jeg forsvant fra bloggen en dag – det er nemlig et par-tre ting som betyr mer enn timene man tilbringer bak skjermen, men bilder blir tatt uansett, slik at jeg har masse å dele fremover. I dag ønsker jeg å vise et par snaps fra onsdagen, hvor hele familien møtte noen venner til Paella og prosecco på en av de mest sjarmerende restaurantene jeg har vært på her nede. Helt nede i sjøkanten finner du Restaurante El Cranc Chiringuito, som serverer Spanias beste paella akkompagnert av havutsikt og bølgeskvulp. Idyll, sa du? I aller høyeste grad!

Etter en nydelig middag og hyggelig samvær, dro Dennis og jeg til La Marina for å shoppe litt, og vi endte jaggu opp med noen bæreposer med feelgood. Dennis kjøpte litt nytt treningstøy, og jeg fant både nye sandaler, diverse accessories, noen etterlengtede covere til iPhonen, og en fantastisk vase jeg fant på salg. Kanskje jeg skulle hatt en liten shopping haul? Kvelden gikk med til avslapping og Game of Thrones i sengen, og dagen var akkurat slik en dag i ferien skal være – helt perfekt.

I går startet dagen med nydelig frokost på verandaen, før vi fikk besøk av min fine venninne, Tonje, fra Bergen, hennes mann og deres skjønne datter. Lille Linnea på to år plasket i bassenget utenfor her, mens vi voksne hygget med noe kaldt å drikke i solen, før vi alle sammen tuslet ned til strandpromenaden for en sen lunsj. Deretter dro Dennis, Trine, Christian og jeg til grillings hos en annen venninne som også er her nå, og det hele utviklet seg til å bli et ellevilt vors som endte opp på den mekaniske oksen i Benidorm. Altså… HAHA! Vi kjenner gårsdagen på kroppen med andre ord, så nå skal vi bare legge oss ut ved bassenget og ikke gjøre noe som helst. Love it!

Hvordan har dere det der hjemme, fininger? ♥

Annonse