A WALL OF JOY

Yooo, verdens fineste lesere ♥

I hele dag har jeg gått og gledet meg til å publisere dette innlegget… Endelig er blogg.no back on track, og endelig har jeg gleden av å vise dere resultatet av dette veggprosjektet mitt. Sent i går kveld stod jeg og skrudde og hamret mens svetten rant, mens jeg til stadighet fylte kaffe i koppen, og her er resultatet. HER er altså det sprudlende resultatet, og veggen ble akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Fargerik, leken, og veldig meg. 

Nå begynner leiligheten virkelig å bli helt perfekt, og det er bare noen små forandringer på soverommet som gjenstår, før jeg skal lage en ny video av hele cribben, sånn at dere kan få se nærmere på alle detaljene. 

Enjoy!

Bildelist fra Ellos (her) // vegghyller i tre fra Ellos (her) // bilderammer fra IKEA // Pistolvase fra KARE Design // rosa blomster kjøpt i Budapest // sort blomsterkrukke fra Ellos (her) // lysestaker i kobber, rosa lysestake, kaffekopper og te fra Kremmerhuset // skull høytaler fra Urban Outfitters // lys fra TGR 

Hva synes dere? Nå er jeg skikkelig spent på å høre om dere likte det eller ikke… Tjooheiiii!

Jeg sitter forresten i skrivende stund ute hos mamsen, Jon og Fokus. Stappmett og god etter en deilig kjøttkakemiddag, og senere skal jeg svinge meg rundt med mopp og støvsuger hjemme i leiligheten. Onsdag er en perfekt dag for å gjøre hjemmet helt klart til helg, og mitt aller beste tips til å gjøre helgen ekstra hyggelig, er å unne seg noen friske og fine blomster. Når blomstene kommer på bordet, DA er det weekend, og man kan ikke unngå å smile når man ser på dem. 

Har dere det fint, fininger? 

SMASK