ÅÅÅÅÅÅ, LEEEVA LIVET!

Yo, darlings ♥

Hatt en fin helg så langt?

Jeg ler meg ihjel når jeg tenker på kvelden i går, for jeg har aldri hatt en gøyere kveld på byn. Det der tok helt fullstendig fyr, og jeg kan faktisk ikke huske sist vi danset SÅÅÅ mye. Lenge leve 80-tallet, sier jeg bare, for i går fikk vi danset til de aller beste slagerne fra de happy 80’s, LIVE av alle ting. Dette var bare i ett av de fire rommene vi danset innom, og når du har fire forskjellige dansegulv med fire forskjellige spillelister, alle like FAB, ja DA får du en helt fantastisk kveld.

Etter en nydelig julebord med quiz, leker, underholdning, god mat, og en fantastisk tale som ble servert av vertinnen, Caroline, hoppet vi i en taxi, for så å ramle ut av den i sentrum. Deretter endte vi opp på Ricks, et sted vi alltid har sett på som et gæmlis sted, og et sted hvor vi aldri har vært gammel nok til å komme inn på. Dette stedet er visst nå midt i blinken for kvinnfolk i slutten av tyveårene, og fremdeles det perfekte stedet for mannfolk i femtiårene, men hvem pokker bryr seg når hver eneste låt som spilles, får deg til å blåse støvet av de aller villeste dance moves. FOR en kveld. FOR en gjeng, FOR en lørdag. Jeg har ikke ord, så derfor tror jeg at budskapet kommer best frem ved hjelp av disse glade bildene… 

Hurramegrundt for en fest!

Åh! Den kvelden der, altså… Jeg er så støl i hele kroppen etter all dansingen, og ikke minst etter all latteren. Det var jo en helt hysterisk morsom kveld, og etter obligatorisk nattmat på Deli samt klemming og kosing på fremmede blogglesere, hoppet vi i en taxi, og satt kursen hjemover til Morten. Min herlige Morten fikk nemlig ansvaret for å gi meg husly, og det var ikke feil å våkne opp på gesterommet hjemme hos han, for så å bli servert egg og bacon til frokost. Helt innafor spør du meg, og jeg forlater nå Bergen med et hav av bilder og noen fantastiske minner! Bergen, jeg kommer snart tilbake!

Alright, nå er det snart boarding, så da skrives vi i Oslo. 

Love you all ♥ 

Image and video hosting by TinyPic