AC⚡DC

Nå var det jaggu på tide med en ny outfit-post, ikke sant? Jeg har jo som mål å få lagt ut flere slike innlegg i løpet av en måned, da jeg vet at flere av dere setter pris på litt funky antrekksinspirasjon. Jeg hater jo riktignok å leke «modell» foran kamera, men det er jo en del av jobben, haha.

Hoodien jeg har på meg fant jeg her i Spania, og jeg elsker den! Chill og kul på én og samme gang, og perfekt under leopardfuskepelsen når jeg kommer hjem til kulden – hurra!

   

Denimskjørt fra Asos // Hoodie fra Pull&Bear // Nettingstrømpebukse fra Asos // Denimjakke fra Bershka // Bandana fra Zara (herreavdeling) // Boots fra Dr. Martens

Vi har to hele dager igjen her på «hytten» i syden, og disse dagene skal nytes til det fulle. I morgen planlegger vi en tur ut til fyret, og den turen er virkelig helt nydelig. Jeg tar med meg kameraet, for dette her – det MÅ dere se! Ellers håper jeg dere har det fint der hjemme, og at livet smiler ♥ Og så må dere vite at jeg er veldig glad i dere alle sammen!

Suss og klem