ACNE GIVE AWAY

Yo!

Hjelp…

Jeg har så vondt i kroppen etter all dansingen, vondt i hodet etter alle drinkene, og akkurat nå synes jeg skikkelig synd på meg selv, selvom det er selvforskyldt. Disse fantastiske kveldene, ass… Garantert fantastisk hvis formen dagen derpå er på bånn, men verdt det? I aller høyeste grad!

Røverhistoriene fra feiringen i går skal dere få litt senere, og først må jeg komme med en skikkelig gladmelding ♥


Jeg har ved flere anledninger tipset dere om barberhøvelen fra Dorco Shai, og jeg må nok en gang komme med min anbefaling. Dette er en høvel jeg for evig og alltid kommer til å skryte opp i skyene, for høvelen er faktisk såpass god som jeg skal ha det til. Den er billigere enn de andre variantene på butikken som koster en hel føkkings månedslønn, den bidrar til både silkemyke sommerlegger og ikke minst noen glatte høst-og vinterlegger som nå skal bli tullet inn i deilige strømpebukser, og det finnes jo ikke noe mer ufresht enn hår som stikker ut av strømpiken. Det er heller ikke pent med en bush «der nede» som er helt ute av kontroll, og høvelen fungerer også utmerket til lintimbarbering. Halleluuuja!

Har dere enda ikke testet den ut? Da anbefaler jeg dere å klikke hjem en gratis prøvepakke, og dere blir i i tillegg til å få gode og gratis barberhøvler i posten, med i trekningen av et deilig ullskjerf fra Acne, samt ett helt års forbruk av barberhøvler og blader! 

Høres ikke det litt kjekt ut da? 

Bestill prøvepakken HER, skriv en kommentar når det er gjort, finn den fargen på skjerfet du ønsker deg HER, og legg en link i kommentarfeltet. Easy peasy….

Lykke til, skjønninger. Nå må jeg legge meg tilbake i fosterstilling, så da snakkes vi bare senere ♥

// I samarbeid med Dorco