Annonse

ADDED TO MY BUCKET LIST

Heia ♥

Guri land så deilige kommenatarer på forrige innlegg.. Hva sier dere? Skal vi alle sammen bare legge ut på TIDENES Norgesturné eller? Det hadde søren meg vært noe!!

Jeg nevnte Voss så vidt i innlegget, og da jeg ser at flere kommentarer inkluderer Ekstremsportveko, blir jeg helt nødt til å komme med en oppfølger. Dette her har jeg lenge hatt lyst til å oppleve..

Ekstremsportveko er addet på bucketlisten, på tross av at jeg har blitt en real pingle med årene. Men man kan vel bare se på også, kan man ikke? Og hygge seg max med både hyggelige folk og god musikk? Jeg ser for meg at Veko er en skikkelig feelgood-uke som passer perfekt for absolutt alle, og at den arrangeres på Voss? Det blir ikke bedre!

Jeg har faktisk et helt spesielt forhold til Voss. Jeg elsker Voss! Voss er livet!! Og det har jeg ment siden barndommen..

Jeg tilbrakte masse tid her hver eneste påske i mange år, sammen med min beste venninne og nabo, og hennes familie. Det var så ufattelig koselig, og turene til Voss glemmer jeg aldri. Jeg glemmer heller aldri at jeg på toppen av det hele var med selveste Kari Traa på fotoshoot, da hun lanserte sin første kleskolleksjon, så Kari Traa som merkevare, selveste Kari Traa og Voss bringer frem gode minner. Haha. Om jeg finner disse bildene igjen, skal jeg søren meg publisere dem på bloggen. LOL!

Men ait.. Apropos Kari Traa.. 

Jeg har en venninne som jobber i dette fargerike universet, og hun spurte meg om jeg kunne tenke meg å dele en liten konkurranse med dere fine lesere. Det vil jeg selvfølgelig gjøre, så nå, mine venner.. Nå får dere altså muligheten til å vinne en mulighet til å bli reporter for Kari Traa under #Ekstremsportveko på Voss! Du og en venninne får festivalpass, gratis overnatting i festivalcampen og sjansen til å fly i vindtunnel. I tillegg blir dere selvfølgelig kledd opp i Kari Traa klær, så hvis ikke dette er en rå konkurranse, så vet ikke jeg!!

For å delta gjør dere følgende: 

♥ Følg @karitraa på Instagram

♥  Hashtag #KTstyleconnection #karitraa #ktveko

♥  Repost bildet under her, og skriv hvorfor du og din venninne fortjener å vinne muligheten til å være Kari Traa reporter under Veko.

Juuuhuuuuu!

Vinneren trekkes mandag 8.juni, så da er det bare til å delta, regramme, like, tagge, og krysse fingrene for at det er nettop DEG som stikker av med hele premien – HURRA!

Nyt kvelden, vakre venner ♥ Nå skal jeg på date!

SMASK

Annonse