ADDED TO MY HATE LIST…

YO!

Morgenstund har gull i munn, sies det. I dag føles det mer ut som sandpapir, spør du meg, og hangoveren jeg slapp unna i går, tok jeg heller igjen i dag. Wooo-føkkings-hooooo. MEN verdt det. Vi hadde det skikkelig gøy i går, og var ute og tok noen øl etterfulgt av nach her på hotellet. Jeg har nemlig booket hotell denne gangen, og da blir det jo litt ekstra… ja, hva skal jeg si… Magisk? Akkurat som å være på ferie, laaangt borte, og det kan vi like. 

Jeg nevnte jo så vidt for dere at jeg ble rimelig irritert i går, og jeg skal nå vise dere den mørkeste listen av dem alle… Listen over ting jeg bare IKKE kan fordra, og veldig ofte passer denne quoten så innmari bra. Arrrg!

Alright… Klar? 

1. Forelde som tror at alle andre i heeeele verden, synes ungen sin er like fantastisk som de selv synes. Kjære forelde, vi kunne ikke brydd oss mindre, og når ungen din er ufordragelig er det faktisk ikke sjarmerende, SELVOM dere prøver å le det bort og samtidig slenge til en, «hihi, er han ikke søt? Trassalder, vet du, tihihihihi». Altså hva gir du meg? Den der nervøse latteren på slutten der, hjelper IKKE.

2. Kø! Er det ett sted jeg kan bli skikkelig forbanna, så er det i trafikken, og milelang kø er noe av det kjedeligste EVER. Bilister som tydeligvis har fått lappen i posten, er også noe av det verste som finnes, og de idiotene som faktisk stopper opp midt inni en rundkjøring, for å liksom være grei og for å slippe deg frem… Kjære vene, følg trafikkreglene, så går trafikken så myyye mer smooth. De som heller ikke klarer å komme seg i gang når det blir grønt lys, og som faktisk ikke tenker på å sette bilen i gir før 3 sekunder ETTER at det har blitt grønt, jeeeeez!

3. Idioter som bråstopper i bunnen av en rulletrapp, på et rullebånd o.l for å sjekke telefonen, en kvittering eller ett eller annet, som de bare ikke kan vente med til bittelitt senere. Det er jævla alright å få lov til å komme seg forbi, uten å måtte gå rett i deg!

4. Kunder på matbutikken som ikke går helt frem til betalingsterminalen, men som blir stående sånn helt på begynnelsen av båndet, slik at du IKKE får begynt å legge på varene dine, før kunden foran deg skal betale. Hvor forbanna vanskelig kan det være å bare være litt oppmerksom på at det står en jente bak deg, med halve butikken i hendene, fordi hun var for lat til å ta med seg en kurv. Hadde vært rimelig innafor å få lov til å legge varene fra meg, liksom…

5. For å fortsette på disse kundene på matbutikken… Ingen ting er mer irriterende enn kundene som stopper opp hele køen i kassen, bare for å diskutere om de faktisk fikk 2% rabatt på ostepoppen de kjøpte, etter en real saumfaring av kvitteringen. Å herreguuuud, kjenner jeg blir sint av tanken!

6. Gnitaluser og gjerrigknarker som absolutt SKAL ha tilbake de 12,50,- etter å ha delt regningen på fire. Og enda verre er det med de som faktisk IKKE vil dele regningen for å gjøre det lettere, men som bare, «eh, NEI! Jeg drakk IKKE det glasset med vin, og det skal jeg IKKE være med å betale for»! Åååååå, er det mulig? Det går opp i opp til slutt liksom… Relax your fire!

7. Ryanair! De som har vært faste lesere en stund, vet hvorfor. Blir altfor forbanna hvis jeg skal gå nærmere inn på temaet, så jeg tror jeg bare må sette en strek der… 

8. Folk som går foran deg i en smal gang, som går supersakte, som NEKTER å flytte seg til siden, og som gjerne går å leier på en unge som akkurat har lært å gå. Det går i snegletempo, du kommer deg faen ikke forbi, og det eneste du hører er bare, «neimen lille venn, sååå flink du er å gå! Alle bak oss synes du er kjempeflink… Wiiiiiiii»! Åh, fy faen. Flott at kidden din har begynt å gå altså, men kan du slippe folk forbi, i det minste??

9. Utakknemlige drittfolk som bare skal ha og ha, og som aldri gir noe tilbake. En vakker dag vil karmaen komme å bite deg i stumpen, din jævel!

10. Folk som ikke unner andre rundt seg gode ting, og det må faktisk være det verste. Bit i deg misunnelsen i stedet, og unn dine venner eller de rundt det å ha det bra, oppnå gode ting i livet, suksess, eller få noe fint. 
 

Sånn, ferdig! Noen som er bittelitt enig eller? Og dere? Jeg er ikke en sånn sinnatagg nå altså, jeg bare deler litt tanker og meninger… Hehe. Sharing is caring, sant?