Annonse

ADDICTED TO…

.. Candy, Soda & Popcorn ..

Jeg kunne ikke valgt et mer riktig antrekk enn det her i dag, for teksten kjolen står virkelig i stil til inntaket. Popcorn, brus, snop og annet godt.. Give it to me!! Jeg trøkker i meg til den store gullmedalje om dagen, men på mandag er det stopp. Jeg MÅ prøve å holde godisen unna ukedagene. Hahah!

Kjole og Denimjakke fra Bershka // Snapback fra Brixton // Docs på beina // Armbånd fra Aldo/Pieces // Neglelakk fra OPI i fargen Red Lights Ahead..Where? (her

Åh! Vi har hatt en så hyggelig lørdag.. Før jeg gikk til innkjøp av popcorn som fikk en sentral del i dagens outfit-shoot, møtte vi Morten og Caspar til en supertrivelig lunsj på Rust i Hegdehaugsveien. Herlighet så deilig det var å se favorittguttene mine igjen, og sist vi så hverandre var faktisk i mai. Altfor lenge siden, så denne sammenkomsten var svært etterlengtet.

Nå har vi kommet oss hjem, for I DAG, dere.. I DAG er det Premier League, og jeg kunne bare glemme å være en hindring til at Dennis gikk glipp av kampene. Fotballnørd ass! Så nå sitter han klistret til TV’n med lyden på full guffe, mens jeg holder på å bli gal av alle PLING PLONG lydene strømmer ut av høytalerne. I tillegg spiller favorittlaget hans nå etterpå, og da har jeg fått streng beskjed om å sitte like klistret til TV’n som han. Hvor er alkoholen, sier jeg bare!?!? Hjelp meg! 

Dere da? Er det like mye fotballståhei hjemme hos dere som her? 

SMASK

Annonse