ADIDAS ENERGY BOOST

Folkens? 

You won’t believe it. Belinda har gitt meg en utfordring, og fremover skal den mest lazy personen dere vet om, faktisk være med på tur rundt Frognerkilen her i Oslo, TO DAGER I UKEN. Treningsstudio er jo helt uaktuelt, men hva har dere å si til dette, hæ? Jeg forstår faktisk ikke helt hva som foregår, men denne gangen skal jeg ikke feige ut, og faktisk gjøre den slappe livsstilen min om til noe bittelitt mer sporty. Herregud så dumt det egentlig høres ut, for jeg vet jo egentlig allerede nå at dette er noe jeg kommer til å gi en blanke F i etter max to uker. Hva tror dere? La oss kjøre i gange med et aldri så lite veddemål her.. Hahaha. 

Men greit… Når man først skal late som om at man er litt sporty, er det jo ekstremt viktig å se skikkelig fresh og sporty ut, sant? Det er ihvertfall det jeg har fått med meg blandt toppbloggerne i Norge, så nå har jeg klart å få fatt i superfresht treningstutstyr fra Adidas. Nå kan jeg komme i lett jogg med hodet hevet, når jeg spretter rundt på Bygdøy, og bare, «sjekk uuuuut det kule treningstøyet miitt da!»… Kuleste i gymmen, liksom, men når sant skal sies, så har jeg faktisk aldri i mitt liv hatt på meg noe mer behagelig treningstøy, da spesielt skoene, og siden jeg helt sikkert har en del lesere som er litt mer sporty enn meg, vil jeg faktisk komme med en anbefaling (jada, det er rart at jeg anbefaler noe som helst innen sport) til dere.

Adidas har akkurat lansert Energy Boost, som er en helt ny løpesko med svært god demping, og som gir deg som løper et ekstra kick. Skoen kan selvfølgelig både brukes på asfalt og på grusveier, hele sålen er av Boost materiale, og er veldig slitesterk. Skoen selges kun på Pop-Up Store her på Eger i Oslo, som holder åpent til 27.april, og ved å klikke dere inn HER, vil det også være mulig å vinne nettopp et par Adidas Energy Boost. Hurraaa!  

Nå er jeg litt spent på hva dere synes… Både om den ekstremt aktive og spretne foto-shooten, og selvfølgelig om mitt nye treningstøy. Selv er jeg i ekstase over hvor behagelig det faktisk er å hoppe rundt i et sånt sporty antrekk, så da lurer jeg på en liten ting… Er det innafor å gå rundt i treningstøy noen dager i uken selvom man ikke trener? Dette er jo dødsdigg! 

Løøøøv!